.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 17:03

Akrapovic - Στο Misano στα πλαίσια της World Ducati Week 2024

H Akrapovič θα βρεθεί στο Misano World Circuit Marco Simoncelli στην Ιταλία, στα τέλη Ιουλίου, για τη δεύτερη παρουσία της στην World Ducati Week, ως ένας από τους κύριους συνεργάτες του WDW 2024. (δελτίο τύπου)

Αυτή η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία που πρέπει να δουν οι αφοσιωμένοι λάτρεις των Ducatistas και των μοτοσικλετών και είναι μια ιδανική ευκαιρία για την Akrapovič να επιδείξει το ήθος της Ισχυρής Συνεργασίας για Κάθε Βόλτα με την Ducati. Αυτή η πεποίθηση περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ των δύο μαρκών στον κόσμο των αγώνων –τόσο δρόμου όσο και εκτός δρόμου– και στον εμπορικό κόσμο. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών βλέπει τη σλοβενική εταιρεία να εξοπλίζει τις μηχανές Ducati Corse με εξατμίσεις Akrapovič για το Desmosedici GP στο MotoGP της Ducati Lenovo Team, το Ducati Panigale V4 R στο WorldSBK της Aruba.it Racing – Ducati και το Aruba.it Racing WorldSSP Team της Ducati Panigale V2 στο WorldSSP. Αυτή η συνεργασία προσφέρει τεχνολογία Titanium Proven Race, η οποία με τη σειρά της μεταφέρεται στον εμπορικό κόσμο, όπου τα συστήματα εξάτμισης Akrapovič όπως αυτά για τα Ducati Panigale V4, Ducati Multistrada V4 και Ducati Diavel V4 επωφελούνται από τις τεχνικές γνώσεις και τις λύσεις που έχουν προκύψει. από τις μηχανές της Ducati που κερδίζουν αγώνες και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αυτό το τριήμερο θέαμα θα διεξαχθεί στο Misano World Circuit Marco Simoncelli, κοντά στην Αδριατική Ριβιέρα, μεταξύ 26 και 28 Ιουλίου. Είναι μια εκδήλωση που προσφέρει στην Akrapovič μια ιδανική ευκαιρία να επιδείξει την ανδρεία της στην ελαφριά τεχνολογία τιτανίου, με συστήματα εξάτμισης για μια σειρά από μοτοσυκλέτες Ducati που εκτίθενται καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο περίπτερο του Akrapovič. Το περίπτερο θα περιλαμβάνει επίσης το Ducati Desmosedici GP 2024 του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP Francesco Bagnaia (Ομάδα Ducati Lenovo). Αυτό το μηχάνημα έχει ιδιαίτερη σημασία στο περίπτερο επειδή αντιπροσωπεύει όχι μόνο τις μοτοσυκλέτες του σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι η Akrapovič και η Ducati Corse εργάζονται τώρα μαζί στο έργο MotoGP εδώ και δέκα χρόνια, από την έναρξη της συνεργασίας το 2014. Το εντελώς νέο Ducati Desmo450 MX, το οποίο αγωνίζονται οι Alessandro Lupino και Antonio Cairoli στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross του 2024, θα εκτεθεί επίσης, λαμπερό με το σύστημα εξάτμισης Akrapovič.

Όλοι καλούνται να επισκεφθούν το περίπτερο του Akrapovič για να δουν τι έχει να προσφέρει και τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Θα υπάρχουν πολλά αντικείμενα για να δείτε και το έμπειρο προσωπικό του Akrapovič θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με όποιες πληροφορίες χρειάζονται οι επισκέπτες. Μπορεί επίσης να υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε αναβάτες της Ducati και ειδικούς καλεσμένους που επισκέπτονται το περίπτερο για μια περίοδο αυτόγραφης ή την ευκαιρία να βγάλουν μια selfie.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon