.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 12:44

EICMA 2024 - Έρχεται η επετειακή 110η έκθεση

Η διεθνής έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου παρουσιάζει την προωθητική καμπάνια της φετινής διοργάνωσης και ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων.

Η EICMA φέτος γιορτάζει τα 110α γενέθλιά της και ετοιμάζεται να τα τιμήσει στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano-Rho από τις 5 ως και τις 10 Νοεμβρίου 2024.

Με κεντρικό διαφημιστικό σλόγκαν “EICMA. Αφήνουμε το σημάδι μας για 110 χρόνια,” η φετινή έκθεση επέλεξε ένα αφαιρετικό καλλιτεχνικό σχέδιο ως κεντρικό θέμα για την εικονογράφηση της καμπάνιας της.

Το παγκόσμιο επίκεντρο της Μοτοσυκλέτας θα βρίσκεται λοιπόν και φέτος στο Μιλάνο όπου την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου οι πύλες της EICMA 2024 θα ανοίξουν για τον Τύπο και τον εμπορικό κόσμο, ενώ από την Πέμπτη 7 ως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί το ευρύ κοινό που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα 2025.

Ακολουθήστε όλη την επικαιρότητα της EICMA 2024 από την επίσημη ιστοσελίδα, eicma.it, απ' όπου μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την έκθεση, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon