.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 08:38

Ducati HyperRally 698 Mono Concept - Για.. φανταστικά παιχνίδια στο χώμα

Η αλήθεια είναι πως παλέψαμε μέσα μας μα τελικά δεν καταφέραμε να κρατηθούμε και να μην.. πειράξουμε το Hypermotard 698 κάνοντας το... καθαρόαιμο rally τέκνο.

Στην ουσία του πράγματος, το νέο μονοκύλινδρο Hypermotard από το Borgo Panigale αποτελεί τη βάση για μια rally μοτοσυκλέτα δίχως πολλές αλλαγές. Καλύτερη προστασία κινητήρα, ακτινωτοί τροχοί με χωμάτινα ελαστικά 21''/18'', μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις και ένας πύργος πλοήγησης... δανεικός από την Aurora Rally είναι τα υλικά της συνταγής και φύγαμε για τα βουνά.

Εντός, κρατάμε τον ισχυρότατο Superquadro Mono κινητήρα των 77,5 ίππων και των 6 κιλών ροπής από τα 659 κ.εκ. του "μισού" κινητήρα του Panigale 1299 καθώς και όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη. Ενδεχομένως... χέρι να πρέπει να μπει στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ώστε να γίνει πιο ασφαλές το εν λόγω σύνολο που αναμένεται με τελικό βάρος περί τα 160 κιλά το πολύ. (Στη φαντασία μας έστω, μιας και το Hypermotard ζυγίζει άνευ καυσίμου 151 κιλα!)

Εντάξει, το να δούμε τη μοτοσυκλέτα άνωθεν σύντομα σε κάποιο rally ή έστω στο επόμενο... Adventure Meeting είναι μάλλον αδύνατο, οπότε δείτε τι μπορεί να κάνει το Hypermotard 698 RVE με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 08:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon