.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 10:29

KTM Group – Τι ετοιμάζει για την EICMA 2024

Μπορεί να είμαστε ακόμα κάποιους μήνες μακριά, ωστόσο κάποια στοιχεία για το τι να περιμένουμε κυκλοφόρησαν ήδη.

To KTM Group, που περιλαμβάνει πλέον τις KTM, Husqvarna, Gasgas και MV Agusta, ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή στην μεγάλη έκθεση του Μιλάνου, μετά από 5 χρόνια απουσίας. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά και περισσότερες πληροφορίες, σχηματίζεται μία εικόνα για το τι να περιμένουμε από το γκρουπ.

Ξεκινώντας από την KTM, είναι βέβαιο πως θα δούμε την τεχνολογία ημιαυτόματο κιβωτίου AMT σε όλο της το μεγαλείο, αλλά και τα νέα 1390 Super Adventure μοντέλα που θα την φέρουν. Επίσης, περιμένουμε την παρουσίαση του εντελώς νέου 390 Adventure 2025, αλλά πιθανόν και ενός νέου 990 Adventure. Ακόμα, περιμένουμε και το supersport μοντέλο, RC 990, ενώ στο σαλόνι θα εκτεθούν και οι νέες off-road competition μοτοσυκλέτες των πορτοκαλί.

Για την Husqvarna, το group έκανε λόγο για μία «συναρπαστική νέα μοτοσυκλέτα» που θα επιδεικνύει το «όραμα της εταιρείας προς τα εμπρός», χωρίς να εξηγείται κάτι παραπάνω (όλα παίζουν, δηλαδή), ενώ και η Gasgas ετοιμάζει ένα «καινοτόμο concept μοντέλο», και πάλι χωρίς να εξηγείται κάτι παραπάνω. Από τις δύο μάρκες αναμένεται φυσικά και η παρουσία των ήδη αποκαλυφθέντων μοντέλων 2025.

Περί MV Agusta ο λόγος, πέρα από τα μοντέλα που έχουμε ήδη δει για το νέο έτος, αναφέρθηκε και ένα νέο concept μοντέλο με μάλλον μοντέρνα/φουτουριστική και όχι ρετρό αισθητική, μιας και θα «προαναγγέλλει μια νέα εποχή για την θρυλική μάρκα της Ιταλίας». Πολύ πράγμα, με λίγα λόγια.

Ο Florian Kecht, επικεφαλής πωλήσεων της MV Agusta, δήλωσε: «Ήταν καιρός για μία εμφάνιση στην EICMA. Με την εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων μας και τις τελευταίες τεχνολογίες από όλες τις μάρκες μας, είναι ώρα να επιστρέψουμε μετά από 5 χρόνια με φόρα και στυλ. Θέλουμε όχι απλά να δείξουμε τα νέα μας μοντέλα, αλλά και τις ιστορίες και τις εξελίξεις πίσω από κάθε μοντέλο. Θέλουμε το stand μας να είναι ένα σημείο ποικιλίας και ολοκληρωτικής εμπειρίας».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon