.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 11:21

Cyclone – Το premium brand της Zongshen έρχεται στην Ευρώπη

Ακόμα μία μάρκα από την Κίνα που θα διεκδικήσει μερίδιο στις premium μοτοσυκλέτες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Cyclone, η οποία αποτελεί το premium παρακλάδι της κινεζικής Zongshen, ετοιμάζει «απόβαση» στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αγορά της Ισπανίας. Η αρχή θα γίνει με 3 μοντέλα μοτοσυκλετών, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες και για άλλες αγορές της Ευρώπης.

Τα μοντέλα θα είναι τα εξής:

  • RX1, μία entry level μοτοσυκλέτα on-off
  • RX4, μία δικύλινδρη μοτοσυκλέτα στα 401 κυβικά και στην Adventure κατηγορία (φωτό), 
  • Battlo, μία naked/street μοτοσυκλέτα στα 125 κυβικά

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο μέλλον αναμένονται και περισσότερα μοντέλα, τόσο σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού, scooters από 125 έως 400 κυβικά, sport και naked αλλά και custom και neo-retro μοτοσυκλέτες.

Ο Saul Orviz, διευθυντής σε επίπεδο χώρας της Multimoto Spain (η οποία θα αντιπροσωπεύσει την Zongshen στην Ισπανία) δήλωσε: «Η άφιξη της Cyclone στην ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας από την Ισπανία ως πρώτη αγορά και χέρι-χέρι με τη Multimoto, δεν είναι τυχαία, αφού, αν συνδυάσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου Multimoto με τον Όμιλο Zongshen, και οι δύο με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, έχουμε χωρίς αμφιβολία μια νικητήρια εξίσωση. Από την τελευταία EICMA, όπου η Cyclone έκανε το ντεμπούτο της ως εκθέτης, δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο και μπορώ να πω ότι δεν θα σταματήσει να το κάνει. Το έργο, η γκάμα, τα μοντέλα, οι κατηγορίες και οι κυβισμοί, προορίζονται να καλύψουν όλες τις επιτυχημένες θέσεις της αγοράς, καθιστώντας την Cyclone ένα 100% ολοκληρωμένο brand. Όλοι ελπίζουμε να ακούσουμε πολύ το όνομα Cyclone στο μέλλον!»

Αξίζει κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι η Zongshen είναι μία κατασκευάστρια εταιρεία με πολλά χρόνια παρουσίας το παγκόσμιο στερέωμα (έχει ιδρυθεί το 1982), ενώ αντιπροσωπεύεται και στην χώρα μας, αλλά πάντα ως Zongshen. Το όνομα Cyclone και η premium κατεύθυνση των μοντέλων που θα το φέρουν, πιθανώς θα σηματοδοτήσουν ανάγκη νέας στρατηγικής για όσες αντιπροσωπείες εντός Ευρώπης, εισάγουν την Zongshen. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν και οι ανάλογες επίσημες ενημερώσεις, αν και όταν γίνουν περισσότερα πραγματάκια.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon