.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 10:37

Η Bajaj εγκαινίασε νέο εργοστάσιο στην Βραζιλία

Επεκτείνει την παραγωγική της δυναμική με στόχο (και) την εξυπηρέτηση της μεγάλης αυτής αγοράς στην Νότια Αμερική.

Σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, η Bajaj επεκτείνεται ανοίγοντας μια νέα μονάδα παραγωγής, στην Manaus της Βραζιλίας, στα πλαίσια της στρατηγικής της για επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η ινδική μάρκα, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες στην χώρα της αλλά και παγκοσμίως, προσφέρει τα προϊόντα της σε πάνω από 100 χώρες.

Το νέο εργοστάσιο στην Βραζιλία, έχει έκταση 9,6 στρεμμάτων και εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, για την συναρμολόγηση οχημάτων και κινητήρων αλλά και πραγματοποίηση δοκιμών. Η δυναμικότητα του νέου εργοστασίου ανακοινώνεται στις 20.000 μονάδες το χρόνο, ενώ η Bajaj θέλει να επωφεληθεί από την φορολογική νομοθεσία της Manaus και την εγγύτητα της στα κέντρα εφοδιασμού και μεταφορών. Στην αρχή, το εργοστάσιο θα κατασκευάζει μοντέλα της σειράς Dominar, με τα Pulsar να ακολουθούν. Μελλοντικά, υπάρχει στόχος για αύξηση της παραγωγής στα 50.000 κομμάτια ετησίως.

 Ο Rakesh Sharma, εκτελεστικός διευθυντής της Bajaj δήλωσε για το γεγονός:  «Η νέα μας μονάδα παραγωγής σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα για την Bajaj Auto στην Βραζιλία. Η σειρά Dominar με την πολύ καλή αποδοχή, σε συνδυασμό με τις νέες μας δυνατότητες παραγωγής, θα επιτρέψει ευρύτερη διανομή, εισαγωγή νέων προϊόντων και υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας. Αυτό το εργοστάσιο επιδεικνύει την αφοσίωση μας στην Βραζιλία – οικοδομώντας συνεργασίες, ενσωματώνοντας εαυτόν στην βιομηχανία αυτοκίνησης και συμβάλλοντας στην ιστορία ανάπτυξης της χώρας».  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 10:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon