.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 16:43

Hubert Trunkenpolz – «Οι MV Agusta πρέπει να κοστίζουν το λιγότερο 25.000 ευρώ»

Σίγουρα θα προκαλέσουν, σε ένα βαθμό, οι δηλώσεις του νέου επικεφαλής της MV Agusta, Hubert Trunkenpolz.

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι από ένα επίπεδο «premium» και πάνω, οι μοτοσυκλέτες μπορούν και να κοστίζουν πολύ ακριβά, αλλά και ταυτόχρονα να πωλούνται σωρηδόν, μιας και οι προφανείς αγοραστές τους δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Φυσικά, η συστηματική ακρίβεια όχι μόνο στις μοτοσυκλέτες, αλλά παντού, ενοχλεί τους λιγότερο οικονομικά ισχυρούς, ιδίως όταν καθιστούν τα πάλαι ποτέ όνειρα τους, εσαεί ανέφικτα. Οι νέες δηλώσεις του επικεφαλής και CEO της MV Agusta, Hubert Trunkenpolz θα συζητηθούν.

Ο κ. Trunkenpolz δήλωσε, σύμφωνα με το Australian Motorcycle News: «Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να υπάρχουν MV Agustra που να κοστίχζουν κάτω από 25.000 ευρώ. Αυτή θα έπρεπε να είναι η τιμή εκκίνησης. Μπορούμε κάλλιστα να πουλάμε MV Agusta στα 60 και 70 χιλιάδες ευρώ».

Φυσικά, ο κ. Trunkenpolz έχει αυτή την επαφή, με τους πολύ ισχυρότερους οικονομικά αγοραστές μοτοσυκλετών, που θα έλεγε κανείς ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο για την οδηγική εμπειρία των μοτοσυκλετών τους, όσο για το στυλ τους, τον «συλλεκτικό» τους παράγοντα, την ιστορία της μάρκας τους και τον ρόλο τους ως πολύτιμα αντικείμενα και επενδύσεις. Άλλωστε, η ίδια η MV Agusta αυτοπροσδιορίζεται ως « Μοτοσυκλετιστική Τέχνη», άρα θέτει έναν κάποιο πήχη εξαρχής. Τον σχολιασμό, τον αφήνουμε πάνω σας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon