.
Κατηγορία Benelli
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 09:42

Benelli Leoncino Bobber 400 – Νέο μοντέλο εθεάθη στην Κίνα

Δείχνει μία επέκταση της γκάμας της Benelli προς την cruiser πλευρά και μάλιστα με πιο μοντέρνο στυλ.

Πριν από μερικά 24ωρα, η Benelli καταχώρησε σε συνεργασία με τις κινεζικές αρμόδιες αρχές, τα χαρακτηριστικά και την μορφή μίας νέας μοτοσυκλέτας bobber-cruiser, που θα έχει πιθανώς το όνομα Leoncino Bobber 400. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο, προς το παρόν, δεν προσφέρει η Benelli στην γκάμα της και θα ακολουθεί την φόρμα των σημερινών ανάλογων μοντέλων αμερικανικού ύφους.

Το μοντέλο δεν εμφανίζεται από το μηδέν, φυσικά, αλλά «πατά» στην βάση του QJMOTOR SRV 350, από την μητρική εταιρεία της Benelli. Ωστόσο, το παρόν μοντέλο είναι κατά τι μεγαλύτερο σε κυβισμό, στα 385 κ.εκ., με ισχύ στους 35 ίππους. Είναι δικύλινδρος σε διάταξη V, υγρόψυκτος και θα φέρει κιβώτιο 6 ταχυτήτων, με την τελική ταχύτητα του νέου Leoncino Bobber να δημοσιεύεται στο επίπεδο των 152 χλμ/ώρα. Η τελική μετάδοση κίνησης θα γίνεται με οδοντωτό ιμάντα.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί ανεστραμμένο πιρούνι στην εμπρός ανάρτηση και δύο αμορτισέρ στην πίσω, ενώ την πέδηση αναλαμβάνει ένας δίσκος σε κάθε τροχό, εννοείται και με σύστημα ABS. Tο βάρος ανακοινώνεται στα 170 κιλά, ενώ το μεταξόνιο είναι σχετικά μεγάλο στα 1.520 χιλιοστά, προφανώς ελέω της κατηγοριοποίησης του μοντέλου.

Στον διάκοσμο, οι άνθρωποι της Benelli δεν παρέλειψαν να τοποθετήσουν το λιονταράκι, στο εμπρός φτερό, στοιχείο που συνδέει άμεσα το μοντέλο με την γκάμα των Leoncino. Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται TFT οθόνη ενδείξεων, πιθανώς με λειτουργίες συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο και τα άλλα γνωστά καλούδια, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, επί του μοντέλου ή κάποιας άφιξης στην Ελλάδα, μάλλον πρέπει να περιμένουμε ακόμα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 13:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benelli Leoncino 800 2024 – Με γυμναστική και δίαιτα!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon