.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 12:37

TrialGP 2024, 5ος αγώνας, Comblain-au-Pont (Βέλγιο)

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στο Βέλγιο με νέα κυριαρχία των ακλόνητων φαβορί σε Άνδρες και Γυναίκες, δηλαδή Toni Bou και Emma Bristow.

Δύο χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP (outdoor) επισκέφτηκε το Βέλγιο και φέτος η υποδοχή ήταν θερμή από το κοινό και ψυχρή από τον καιρό. Μια καταρρακτώδης βροχή την Παρασκευή περιέπλεξε τα πράγματα εισάγοντας έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας στη διαδρομή, μέρη της οποίας άργησαν πολύ να στεγνώσουν καθώς βρίσκονται μονίμως κάτω από την κάλυψη δέντρων.

Αυτό φυσικά ουδόλως πτόησε τον Toni Bou (Montesa) που πήρε άλλη μια νίκη καθ' οδόν προς τον 18ο παγκόσμιο τίτλο της απίστευτης καριέρας του. Βασικός του αντίπαλος και δεύτερος στο βάθρο ήταν ο ομόσταυλός του Gabriel Marcelli, ενώ ο Adam Raga (Sherco) κράτησε εκτός τριάδας του βελγικού GP τον Jaime Busto (GASGAS).

trialgp24 belgium 1

Ο Bou έχει πιάσει τη φετινή κούπα με ενάμισι χέρι, καθώς με 177 βαθμούς στη συγκομιδή του έχει μια άνετη απόσταση από του 135 του Marcelli και τους 126 του Busto, με άλλους δύο αγώνες να απομένουν στο καλεντάρι.

Στις Γυναίκες η Emma Bristow (Sherco) επικράτησε αφήνοντας δεύτερη τη Berta Abellan (Scorpa), ενώ τρίτη κατετάγη η Alice Minta (Scorpa).

Rnd 5 2024 Hertz FIM Trial World Championship

Εδώ η κατάσταση στη μάχη του τίτλου είναι πιο αμφίρροπη, καθώς η Bristow διατηρεί την πρωτιά της με 95 βαθμούς αλλά οι 82 της Abellan και οι 75 της Andrea Sofia Rabino δεν της επιτρέπουν να χαλαρώσει.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP 2024

Ο επόμενος αγώνας, προτελευταίος της χρονιάς, είναι προγραμματισμένος για τα τέλη Αυγούστου, 24 και 25, στην Cahors της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon