.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 12:49

TrialGP 2024, 4ος αγώνας, Neunkirchen (Γερμανία)

Οδοστρωτήρας Bou στα μισά της outdoor σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial.

Ο τέταρτος γύρος του TrialGP 2024 επισκέφτηκε την περιοχή της πόλης Neunkirchen στη Γερμανία, όπου ο καιρός έκανε τη χάρη στους αναβάτες διατηρώντας τη διαδρομή στεγνή παρότι απείλησε με μια δυνατή νεροποντή το βράδυ του Σαββάτου που ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ.

Στην πρώτη ημέρα του γερμανικού GP ο Toni Bou (Montesa) έθεσε τους κανόνες από την αρχή παίρνοντας με σχετική άνεση τη νίκη μπροστά από τον Jaime Busto (GASGAS) και τον Jorge Casales (TRRS).

Η δεύτερη μέρα στη Neunkirchen δεν άλλαξε την κατάσταση σημαντικά, καθώς ο Bou συνέχισε να κυριαρχεί και μάλιστα με μεγαλύτερη άνεση και διαφορά βαθμών απ' ότι την προηγούμενη μέρα, ενώ η μόνη ουσιαστική διαφορά εντοπίζεται στην τρίτη θέση του βάθρου όπου, πίσω από τον Busto, τερμάτισε ο ομόσταυλος του Bou, Gabriel Marcelli.

450196078 18347975077117771 427082013998699069 n

Συνολικά λοιπόν στο γερμανικό TrialGP ο Bou μάζεψε άλλο ένα 40άρι βαθμών - το μέγιστο που ήταν διαθέσιμο δηλαδή - με τον Busto δεύτερο και τον Marcelli τρίτο.

Αυτό σημαίνει πως ο Bou έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς τον 18ο τίτλο του στην Outdoor κατηγορία, καθώς έφτασε στους 157 βαθμούς με τον Marcelli δεύτερο στους 118 και τον Busto τρίτο στους 113. Οι διαφορές είναι μεγάλες για να καλυφθούν στους εναπομείναντες 4 αγώνες, αλλά μαθηματικά ο τίτλος δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη.

Στην Trial2 ο Jack Peace (Sherco) νίκησε με δύο πρωτιές στις δύο ημέρες του αγώνα, με δεύτερο τον Billy Green (Scorpa) και τρίτο τον Alex Martos Canales (Sherco).

berta abellan 240707 TrialGP Germany 0501 scaled

Στις Γυναίκες η πρωταθλήτρια Emma Bristow (Sherco) κυριάρχησε την πρώτη ημέρα του αγώνα μπροστά από τη Naomi Monnier (Montesa) και τη Berta Abellan (Scorpa), ωστόσο τη δεύτερη η Abellan πήρε την πρωτιά μπροστά από τη Andrea Sofia Rabino (Beta), αφήνοντας τη Bristow τρίτη.

Στο σύνολο του γερμανικού αγώνα ωστόσο η Bristow κράτησε την πρωτιά ισοβαθμώντας με την Abellan, ενώ τρίτη αναδείχθηκε η Monnier.

Στην κατάταξη της TrialGP Women Bristow οδηγεί με 75 βαθμούς, κυνηγά η Abellan με 65 και λίγο πιο πίσω βρίσκουμε τη Rabino με 62.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για 13 και 14 Ιουλίου στην Comblain-au-Pont στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon