.
Κατηγορία MotoGP
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 13:39

MotoGP – Ακυρώνεται οριστικά ο αγώνας Καζακστάν για 2η συνεχόμενη χρονιά

Δεν θα προχωρήσει, εν τέλει, ούτε το φετινό Grand Prix Καζακστάν με την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της πίστας του Sokol να αναβάλλεται μία φορά ακόμα – στην καλύτερη.

Και επίσημα, ματαιώνεται και ο φετινός αγώνας MotoGP στο Καζακστάν, ένα Grand Prix που εξελίχθηκε σε σίριαλ, μετά και από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την χώρα νωρίτερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του MotoGP, λειτουργικά και μεταφορικά ζητήματα που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες, καθιστούν τελικά αδύνατη την διεξαγωγή του GP Καζακστάν, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Και πέρσι, ο αγώνας τελικά είχε ματαιωθεί, με αιτίες «συνεχιζόμενες εργασίες έγκρισης στο σιρκουί, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες παγκόσμιες επιχειρησιακές προκλήσεις».

Στην θέση του Grand Prix Καζακστάν στο καλεντάρι, στις 6-8 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά το Grand Prix Emilia-Romagna, στην πίστα του Misano.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon