.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 11:47

ISDE 2024, 2η Μέρα - Με οδηγό τη Γαλλία

Η γαλλική ομάδα συνεχίζει στην πρώτη θέση της προσωρινής κατάταξης σε μια δεύτερη μέρα που είχε ως κυρίαρχο τον Steve Holcombe.

Ξεκίνημα υπό βροχή για το NOCO FIM 6DAYS στη Silleda της βόρειας Ισπανίας, με το έδαφος γλιστερό και γεμάτο λάσπη στα αρχικά στάδια του αγώνα πριν αρχίσει να στεγνώνει το απόγευμα.

Ο μεγάλος νικητής της δεύτερης μέρας ήταν ο Άγγλος Steve Holcombe (Honda), ο οποίος κατάφερε να κρατήσει δεύτερο τον νικητή της πρώτης μέρας, τον Ισπανό Josep Garcia (KTM) που πριν λίγες μέρες στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής EnduroGP.

Ο Holcombe μπήκε στη μέρα δυναμικά κερδίζοντας τα πρώτα δύο τεστ, για ν' απαντήσει ο Garcia με νίκη στα επόμενα δύο. Το τελευταίο τεστ πήγε στον Holcombe για μια νίκη με μόλις δύο δευτερόλεπτα διαφορά από την Garcia, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ιταλός Kevin Cristino (Fantic).

FIM International Six Days’ Enduro - 98th Edition - Silleda-Galicia (Spain), 15 October

World Trophy

Η Γαλλία είχε φτάσει στην πρώτη θέση από την εναρκτήρια μέρα με μια διαφορά 2.5 δευτερολέπτων από τις ΗΠΑ και από τον πρώτο γύρο της ημέρας αυτή άνοιξε στα τρία, ενόσω η Ισπανία πλησίαζε την αμερικανική ομάδα.

Οι Γάλλοι εν τέλει ολοκλήρωσαν την ημέρα εντυπωσιακά, παραμένοντας στην πρώτη θέση της ημέρας με τους Ισπανούς να περνούν δεύτεροι μπροστά από τους Αμερικανούς.

Έτσι στην κατάταξη του ISDE 2024 η Γαλλία προηγείται των Ισπανών με κάτι παραπάνω από τέσσερα λεπτά διαφορά από τη δεύτερη Ισπανία.

2024 International Six Days Enduro – Silleda – Spain

Women's World Trophy

Η ομάδα των Η.Π.Α. νίκησε ξανά και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Αυστραλία σε σχεδόν 3.5 λεπτά. Στην τρίτη θέση η Σουηδία έχει ανοίξει μια απόσταση της τάξης των δέκα λεπτών από τη Γαλλία.

2024 International Six Days Enduro – Silleda – Spain

Junior World Trophy

Η Σουηδία δείχνει το ισχυρότερο φαβορί για τη Junior κατηγορία, σε μια δυνατή και αμφίρροπη μάχη με τη Γαλλία στη δεύτερη θέση και τις ΗΠΑ στην τρίτη.

Club Team Award

Στην κατηγορία που αγωνίζεται και η Ελλάδα η Team Italy κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και δικαίως κρατά την πρώτη θέση. Πίσω τους βρίσκεται η γαλλική ομάδα Moto Club Puy En Velay και τρίτη η αμερικανική GTBN. Δυστυχώς δεν έχουμε αναλυτικά αποτελέσματα και κατάταξη της Club Team κατηγορίας για να δούμε τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν.

Αποτελέσματα ISDE 2024

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2023, San Juan (Αργεντινή) - Θρίαμβος για ΗΠΑ και Josep Garcia
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon