.
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 08:09

Δημήτρης Καρακώστας - Πρωταθλητής Ελλάδας 2024, 2ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Ο Δημήτρης Καρακώστας πήρε την τρίτη νίκη του στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2024 στις Σέρρες, ενώ για το Βαλκανικό αντίστοιχα τερμάτισε στην 3η θέση!

Τα παραπάνω μεταφράστηκαν στον Τίτλο του 2024 για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη 2η στο βαλκανικό στην κατηγορία των Superbike, με το Δημήτρη Καρακώστα να δηλώνει μετά το πέρας του αγώνα για το βαλκανικό τα εξής:

Συναρπαστικός και έντονα ανταγωνιστικός ο σημερινός αγώνας προσφέρε στους θεατές αλλά και σε εμάς αδρεναλίνη και θέαμα !!! Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και κατάφερα να στρίψω πρώτος και να οδηγήσω τον αγώνα για λίγους γύρους. Η συνέχεια του αγώνα είχε προσπεράσματα και εναλλαγές θέσεων και τερμάτισα τρίτος αλλά ανταμείφθηκα με την εξέλιξη και το ενδιαφέρον του αγώνα. Το Βαλκανικό και Ελληνικό Πρωτάθλημα 2024 τελειώσε με την απόκτηση για 3η φορά του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας Superbike και την 2 θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με υπομονή, κούραση, και επιμονή ήταν δίπλα μου να με βοηθάνε και να με στηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εσάς για την θετική σας ενέργεια και την ενθάρρυνση σας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon