.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 10:16

Beta Chachagias Racing Team - 1ος αγώνας Παν. Πρωτ. Enduro

 

Βάθρα, βαθμοί και τερματισμός για όλους

 

Με δύο θέσεις στο βάθρο, τρεις αθλητές να βαθμολογούνται στην κατηγορία Enduro GP (Γενική) και όλους τους αναβάτες να ολοκληρώνουν τον αγώνα χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για τη Beta Chachagias Racing Team.

Παρών στο ραντεβού τους με το βάθρο ήταν και πάλι τα αδέρφια Τρίγκα, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Στην Ε2 ο Giannis Trigas (#22 Beta RR 430) έδωσε δυνατές μάχες και πήρε τη δεύτερη θέση ενώ στην Ε3 ο Nasos Trigas (#35 Beta RR 300) σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας. Λίγο πιο πίσω ο Apostolis Zvinterikos (#24 Beta RR 350) τερμάτισε στην έβδομη θέση της Ε2 και παράλληλα μπήκε στη βαθμολογούμενη 15αδα της “καυτής” Enduro GP. Πολλά υποσχόμενη ήταν η είσοδος στη δεκάδα του Petrakis Billis (#220 Beta RR 390) στη νέα του κατηγορία (Ε2) ύστερα από τρεις χρονιές στην κατηγορία Νέων αναβατών. Μεγάλος απών από τον αγώνα ο Kimon Karampelas που δεν αγωνίστηκε καθώς αναρρώνει από τραυματισμό.

Σε έναν αγώνα με ιδανικές συνθήκες, οι αναβάτες της ομάδας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα πετυχαίνοντας τους βασικούς τους στόχους. Αποφεύγοντας τα λάθη, που είναι πολύ εύκολο να συμβούν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, έφυγαν από τα Μέγαρα με θετική βαθμολογική συγκομιδή και με το μυαλό συγκεντρωμένο στον δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, στις 9 Απριλίου.

Την προσπάθεια της Beta Chachagias Racing Team στηρίζουν τα λιπαντικά LIQUI MOLY, η Sony με τη σειρά Sony - Action Cam, η AFAM με γρανάζια και αλυσίδες, τα ελαστικά της Dunlop Moto, η CrossXracing με τα καλύμματα σέλας, και η DXL Graphics με τα αυτοκόλλητα των μοτοσυκλετών.

Φωτογραφίες - Θοδωρής Ερμήλιος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 10:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon