.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 12:04

Yamaha R9 WorldSSP - Παρουσιάστηκε η αγωνιστική του 2025

Η νέα τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα που θα έρθει δίπλα στην R6 στο πρωτάθλημα WorldSSP 2025 παρουσιάστηκε στη Jerez μαζί με τον πρώτο της αναβάτη.

Στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της χρονιάς για το WorldSSP στη Jerez, η Yamaha εμφάνισε για πρώτη φορά τη νέα της τρικύλινδρη R9 με τον CP3 κινητήρα που θα ριχτεί στη μάχη του παγκοσμίου από το 2025.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ο πρώτος αναβάτης της R9 για την επόμενη χρονιά και αυτός είναι ο Stefano Manzi, ο κατά τεκμήριο καλύτερος αναβάτης της Yamaha στο WorldSSP. Ο Ιταλός της Pata Yamaha Ten Kate Racing τερμάτισε και φέτος δεύτερος στο πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι, γράφοντας μια πολύ πετυχημένη πορεία με την R6 ως τώρα, καθώς αυτές (2023 και 2024) ήταν οι δύο πρώτες του χρονιές στο WorldSSP.

yamaha r9 worldssp2025 11

Προς το παρόν η Yamaha δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για την αγωνιστική R9 πλην των προφανών που βλέπουμε: εξάτμιση Akrapovic και αναρτήσεις Ohlins στη θέση των ΚΥΒ που φορά το μοντέλο παραγωγής. Πιθανότατα αυτή η μορφή συνάδει με τις φήμες περί έκδοσης R9 SP για ομολογκασιόν στο παγκόσμιο, κάτι που ως τώρα δεν έχει υλοποιηθεί.

yamaha r9 worldssp2025 7

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την αγωνιστική R9, καθώς και ποιος θα βρίσκεται στο πλάι του Manzi στην ομάδα του 2025, καθώς και αυτούς που θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά με τη R6.

yamaha r9 worldssp2025 8

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγωνιστική δράση σαββατοκύριακου 19-20 Οκτωβρίου 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon