.
Κατηγορία Extreme Enduro
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 14:43

2o Geraneia Extreme Enduro - Ζέστη και θέαμα

Υπό αρκετά ζεστές συνθήκες σε μια μακριά και απαιτητική διαδρομή, ο Ζαφείρης Μαραγκός πρώτευσε στον αγώνα που διοργάνωσε η ΛΕ.Μ.Α.Θ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πρόλογο, ο οποίος διοργανώθηκε σε μια τεχνική διαδρομή στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων. Νικητής στην προκριματική αυτή διαδικασία αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνο Σεβαστάκης με Beta RR 300.

Ο κυρίως αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή της κορυφαίας κατηγορίας PRO τον Ζαφείρη Μαραγκό με KTM, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Αντώνης Μακρής (KTM) και τρίτος ο Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco.

Στην ερασιτεχνική κατηγορία AMATEUR πρώτευσε ο Ιωάννης Μανέτας (KTM), με δεύτερο τον Δημήτριο Δήμο (Sherco) και τρίτο τον Απόστολο Αυγετίδη (Beta).

Στη JUNIOR κατηγορία υπήρξε μόνο μια συμμετοχή, αυτή του Νικόλαου Μακρυγεώργου (Husqvarna), ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Τέλος στην κλάση των βετεράνων, VETERAN, νικητής αναδείχθηκε ο Απόστολος Μυρογιάννης (Husqvarna), δεύτερος ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος (Husqvarna) και τρίτος ο Ευάγγελος Σαββίδης (ΚΤΜ).

Φωτογραφίες: ΛΕΜΑΘ

geraneia extreme enduro 2024 1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανελλήνιο Κύπελλο Extreme Enduro 2023, 1ος αγώνας, Geraneia Χ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon