.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 10:28

Voge DS900X Long Term Test – Παρουσία και στο 3ο Adventure Meeting 2024

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να πέρασαν, όμως το... καλοκαίρι μας έκανε την τιμή, να είναι παρόν καιρικά, στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου – ότι καλύτερο για το 3o Adventure Meeting, που διοργανώσαμε στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου!

Έτσι, ένας ακόμη ρόλος για το μακράς διαρκείας δοκιμαστικό μας Voge DS900X εμφανίστηκε – το χρησιμοποιήσαμε ως μοτοσυκλέτα πλοηγών-ουραγών για τα test rides. Ο διττός χαρακτήρας του DS900X προφανώς σήμαινε ότι μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε τόσο στην ασφάλτινη, όσο και στην χωμάτινη διαδρομή που είχαμε προετοιμάσει για σας.

Με πρωτοφανή δεδομένα προσέλευσης στις δοκιμές – 120 και πλέον διαθέσιμες μοτοσυκλέτες, πάνω από 2.300 test rides που καταγράφηκαν στις ηλεκτρονικές μας βάσεις!- οι δύο ημέρες του meeting περιελάμβαναν ασταμάτηση οδήγηση για πλοηγούς και ουραγούς, εντός και εκτός ασφάλτου. Πρωταγωνίστησε χάρη στον κυβισμό του, τον ελαστικό του κινητήρα με δυνατό τράβηγμα στις χαμηλές στροφές, κάτι απόλυτα απαραίτητο για τις σχετικά μικρές ταχύτητες των test rides, όπως και την άνεση της θέσης οδήγησης – πρακτικά για δύο σερί 8ωρα στη σέλα.

Συντροφεύοντας λοιπόν τους παρευρισκόμενους test ride αναβάτες στις ανάλογες διαδρομές, το DS900X επιτυχώς «κόλλησε ένσημα» το περασμένο Σαββατοκύριακο, προσελκύοντας παράλληλα την προσοχή ακόμη και του κοινού που δεν οδήγησε στο Meeting, αλλά παρακολουθεί την δοκιμή μακράς διαρκείας μας και είχε ερωτήσεις. Δεν είναι τυχαίο που το DS900X τα έχει πάει τόσο καλά στην αγορά μας (αλλά και σε άλλες στην Ευρώπη, για παράδειγμα στην Ισπανία, όπου είναι Best Seller!). Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ελκυστικό – κυβισμό, οπτικό όγκο, πολυχρηστικότητα και τιμή-δυναμίτη.

Μετά το Adventure Meeting 2024, λοιπόν, το DS900X θα οδεύσει για το επόμενο ραντεβού σέρβις, ενώ, όπως θα διαβάσετε και σε άλλα άρθρα, αποκτά και μία νέα custom-made σέλα, από τους «γκουρού» του είδους, MotO.K..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 10:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon