.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 15:30

Triumph – Διπλασίασε τις πωλήσεις της τα τελευταία 4 χρόνια

Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις της βρετανικής μάρκας από το Hinckley, που πέτυχε έναν στόχο που είχε θέσει ήδη από τη χρονιά της πανδημίας, ένα χρόνο νωρίτερα από τον σχεδιασμό του.

Οι άνθρωποι της Triumph πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπορική πορεία της μάρκας τους σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία σπάει απανωτά ρεκόρ τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά από το ρεκόρ όλων των εποχών των πάνω από 63.000 πωλήσεων του 2020, η στρατηγική της εταιρείας είχε στόχο των διπλασιασμό τους μέσα σε 5 χρόνια – κάτι που τελικά πέτυχε με περιθώριο και χρόνου, αλλά και πωλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, για το 8μηνο του 2024 που έχει ήδη παρέλθει, η Triumph πούλησε σχεδόν 125.000 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, με αύξηση κατά 37% σε βάθος 8μήνου! Μέρος της επιτυχημένης στρατηγικής ήταν και η εστίαση σε αγορές μεγάλης κλίμακας όπως η Ινδία, η Κίνα και η Νοτιοανατολική Ασία, αλλά και η επέκταση σε μικρότερα κυβικά (400 και 660) με πλατφόρμες που αποδείχθηκαν πολύ επιτυχημένες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 15:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon