.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 13:10

Triumph TF 450-RC – Έρχεται με την υπογραφή του Ricky Carmichael

Η Triumph Motorcycles προετοιμάζει το παγκόσμιο σκηνικό της Off-Road μοτοσυκλέτας, για το λανσάρισμα ενός νέου TF 450-RC στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperMotocross στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Δύο διαφημίσεις, με τον πρεσβευτή της Triumph Ricky Carmichael να οδηγεί τη νέα μοτοσυκλέτα σε μια πίστα, καθώς και κλεφτές ματιές της νέας μοτοσυκλέτας σε φωτογραφικό studio, μεταδόθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και είδαν οι θαυμαστές στην εκδήλωση και παρακολουθούσαν από το σπίτι στο NBC.

Με μια δελεαστική φωνή, ο Ρίκι σχολιάζει: «Δεν θέλω απλώς να βάλω το όνομά μου σε κάτι. Θέλω να το φτιάξω από την αρχή. Αν το υποστηρίξω, αν βάλω το όνομά μου πάνω του, κάτι πρέπει να σημαίνει. Αυτό είναι το όνειρό μας, αυτό είναι επιτέλους πραγματικότητα».

Οι θαυμαστές της Triumph έχουν λίγες μέρες ακόμα για να περιμένουν την πλήρη αποκάλυψη, καθώς η Triumph υπόσχεται ότι οι λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο θα παρουσιαστούν στις 3 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 13:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Speed Twin 1200 και Speed Triple 1200 RS 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon