.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 14:48

Triumph – Πρώτο teaser ενός νέου «RS» μοντέλου

Σύντομο βιντεάκι του στυλ... «όποιος πρόλαβε το μοντέλο είδε».

Από την Triumph περιμένουμε τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο για το 2025 και, μάλιστα, στην κατηγορία των 400 κυβικών – κάνοντας χρήση, δηλαδή, της νέας πλατφόρμας της σε συνεργασία με την Bajaj. Όμως το teaser που κοινοποιήθηκε από την ίδια την εταιρεία, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δεν έρχεται ακριβώς αυτό, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.  

Γρήγορα και θολωμένα πλάνα που υπονοούν ταχύτητα, μια πορτοκαλί μοτοσυκλέτα και τα γράμματα «RS» πάνω της μας πάνε σε ένα μοντέλο με έμφαση στις επιδόσεις, όμως μία... τάπα στο δεξί πλαϊνό καπάκι του κινητήρα και όσο προλαβαίνουμε να δούμε από αυτόν, μας παραπέμπει στους μεγάλους δικύλινδρους 900 και 1.200 κυβικών και δη... στον δεύτερο! Πιθανότατα λοιπόν, θα έχουμε μια νέα μοτοσυκλέτα στα 1.200 κυβικά. Θα είναι Speed Twin 1200 RS;  Κάποια νέα, αθλητική Bonneville; Λίγο υπομονή ακόμα. Δείτε το ανάλογο βιντεάκι, παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 14:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon