.
Κατηγορία QJ Motors
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 11:19

QJMOTOR SRK 800RR – Πληροφορίες για άφιξη στην Ευρώπη, η πρώτη τιμή του

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στις μεσαίες supersport μοτοσυκλέτες, καθώς ένα ακόμη μοντέλο που δεν ήταν βέβαιο ότι θα έρθει στην Ευρώπη, τελικά έρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως μεταφέρουν πηγές εξ Ιταλίας, το νέο supersport μοντέλο της QJMOTOR, SRK 800RR, τελικά θα βρει το δρόμο και για τις αγορές τις Ευρώπης, που είναι ίσως οι πιο «επιδραστικές» στο παγκόσμιο μοτο-σκηνικό. Και μάλιστα σε ιδιαίτερα δυνατή τιμή, στο επίπεδο των 8-9.000 ευρώ – στην Ιταλία, ανακοινώθηκε στα 8.800 ευρώ.

Είναι ενδιαφέροντα νέα, καθώς τα τελευταία 2-3 χρόνια παρακολουθούμε μία «αναγέννηση» της κατηγορίας των μεσαίων sport μοτοσυκλετών, ιδιαίτερα από την στιγμή της παρουσίασης του Aprilia RS 660 και μετά.

Στο μοντέλο έχουμε αναφερθεί και εμείς στο παρελθόν – δείτε ανάλογη αρθρογραφία μας με ένα κλικ εδώ. Τώρα, η είδηση περί της άφιξης του στην Ευρώπη, αν επιβεβαιωθεί και από την ελληνική αντιπροσωπεία, σίγουρα θα αποτελέσει έναυσμα για νέες ειδήσεις αλλά και την δοκιμή της μοτοσυκλέτας εν ευθέτω χρόνω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « QJMOTOR SRT 550SX – Κι άλλη έκδοση του νέου Adventure
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon