.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 12:42

QJMOTOR Shan 250 – 400: Δύο νέα επερχόμενα cruisers;

Εθεάθησαν στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και περιμένουμε να μάθουμε αν και πότε, θα έρθουν και από τα μέρη μας.

Η QJMOTOR είναι μία εταιρεία που έχει μία ευρύτατη γκάμα μοντέλων, ειδικά στην χώρα της, την Κίνα – πολλά από τα οποία εμείς ακόμα δεν έχουμε λάβει. Τέτοιες περιπτώσεις είναι και τα Shan 250 και Shan 400 που δημοσιεύθηκαν σε μέσα ενημέρωσης της χώρας, που συμπληρώνουν την γκάμα των «μοντέρνων» cruiser με δικύλινδρους V κινητήρες. Στην χώρα μας, προς το παρόν έχουμε μόνο τα SRV 125 και SRV 300 διαθέσιμα, αλλά δεν αποκλείεται ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.

Το Shan 250, που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω, έχει κινητήρα 250 κυβικών εκατοστών, όπως λέει και το όνομα του, με απόδοση 28,2 ίππων να ανακοινώνεται. Σχεδιαστικά το μοντέλο παίρνει σαφώς στοιχεία από τα Fat Bob της Harley-Davidson, ενώ τεχνικά αναφέρεται ότι θα είναι ένα σχετικά απλό μοντέλο, χωρίς υπερβολές σε εξοπλισμό και συστήματα προς όφελος, προφανώς, της οδηγικής αίσθησης.

Από την άλλη, το Shan 400 έχει μια πιο τολμηρή αισθητική, με πιο έντονες τις γραμμές από το τιμόνι αλλά και το καλυμμένο εμπρός πιρούνι. Και πάλι μιλάμε για έναν V2 κινητήρα, στα 385 κυβικά στην περίπτωση αυτή, με μέγιστη ισχύ 35,4 ίππων, με το συνολικό βάρος να ανακοινώνεται στα 173 κιλά. Δυστυχώς, για τώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα μοντέλα, τα οποία όμως παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ειδικά για την κατηγορία τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon