.
Κατηγορία Zontes
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 15:47

Zontes C125 – Να το περιμένουμε στην Ελλάδα;

Το νέο και αρκετά ενδιαφέρον, cruiser μικρού κυβισμού της Zontes διατίθεται ήδη σε άλλες αγορές της Ευρώπης, ένδειξη ότι ίσως θα διατεθεί και στην δική μας.

Στο C125 της Zontes, είχαμε αναφερθεί ξανά και στην αρχή του χρόνου, με την εταιρεία να μας το συστήνει ως ένα cruiser στα 125 κυβικά, φιλικό και για τους κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου που θέλουν να κάνουν μετάβαση στην μοτοσυκλέτα. Φαίνεται, ότι η διάθεση του μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει, σε αγορές όπως της Ισπανίας.

Εκεί, το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε μία τιμή της τάξης των 3.100 ευρώ και μάλιστα σε 4 χρωματισμούς: Σκούρο μπλε, μαύρο, μαύρο με κόκκινο αλλά και λευκό. Όπως έχουμε γράψει και στο αρχικό μας ρεπορτάζ, η μοτοσυκλέτα θυμίζει έντονα την «Honda Rebel» φιλοσοφία, με μία χαμηλή σέλα μόλις στα 700 χιλιοστά. Ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος υγρόψυκτος, με απόδοση 14,7 ίππων.

H Zontes δεν παρέλειψε να τοποθετήσει και προστατευτική ποδιά για τον κινητήρα, «φούσκες» στα καλάμια του πιρουνιού εμπρός και bar-end καθρέπτες, ενώ η πίσω ανάρτηση χρησιμοποιεί δύο αμορτισέρ. Οι τροχοί, θα έχουν διάμετρο 16 ιντσών. Από άποψης εξοπλισμού, δεν αναφέρεται κάτι παραπάνω πέρα από το σύστημα ABS στα φρένα, κάτι που πιθανόν είναι και προσόν για μία πρώτη μοτοσυκλέτα, μικρού κυβισμού και κλασικού ύφους.

Για την αγορά μας περιμένουμε ενημέρωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 15:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon