.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 12:56

Yamaha YZF R 25 - 2014

 

Παρουσιάστηκε η έκδοση “Valentino Rossi”

 


Καιρό τώρα περιμέναμε την έκδοση 250 κυβικών της σειράς YZF, και με την EICMA να έχει ήδη τελειώσει, φάνηκε πως δεν θα το βλέπαμε φέτος. Όμως, η Yamaha κυκλοφόρησε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα μοτοσυκλέτα που θα παρουσιαστεί ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα στην έκθεση μοτοσυκλέτας στο Τόκυο, ή στην αντίστοιχη στην Ινδία. Βέβαια, η Yamaha προς το παρόν την παρουσιάζει ως πρωτότυπο, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε για μία ακόμη φορά για την παρουσίαση της έκδοσης δρόμου.

Η νέα μοτοσυκλέτα που ονομάζεται R 25, έχει αιχμηρή σχεδίαση, είναι όμοια με τις μεγαλύτερες αδελφές της και στα αγωνιστικά χρώματα της YZR M1 με την οποία συμμετέχει ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Valentino Rossi, στα MotoGP, είναι πανέμορφη. Η νέα μοτοσυκλέτα δρόμου έρχεται για να στοχεύσει απευθείας στις ήδη υπάρχουσες Honda CBR 250R/ 300R, στην Suzuki Inazuma, Kawasaki ZX 250R / 300R αλλά και την SYM Wolf 250. Σημαντικοί αντίπαλοι θα είναι φυσικά και οι νέες RC της KTM, στα 250 και 390 κυβικά.

Η Yamaha θα παρουσιάσει την νέα της YZF 250R με την κωδική ονομασία R25, αρχικά για την αγορά της Ινδίας.
Οι μόνες πληροφορίες μέχρι στιγμής αφορούν στην χρήση ενός νέου δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα, - δεν θα μας χάλαγε και η χρήση του μονοκύλινδρου που ήδη υπάρχει από το WR 250R, ή η διατήρηση της βάσης του και νέα σχεδίαση γύρω από αυτόν – όπως έκανε η Honda στο μονοκύλινδρο CBR 250R, που είναι και ο άμεσος αντίπαλος. Η αγορά αναμένεται να ανεβαίνει μόνιμα στην συγκεκριμένη κατηγορία, γεγονός που επιβεβαιώνει και η παρουσίαση μίας νέας τετράχρονης Aprilia RS 200 – 250, τους επόμενους μήνες.
Απολαύστε το video promotion στο οποίο συμμετέχει ο Valentino Rossi και απλά ονειρευτείτε! 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 16:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha TMAX – Bronze MAX 2014 Yamaha PES1 – Νέο ηλεκτρικό Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon