.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 11:19

Το Suzuki GSX-8R κιτρινίζει για το 2025

Ένα νέο κίτρινο χρώμα παρουσιάστηκε στην αγορά των ΗΠΑ για την ερχόμενη χρονιά του GSX-8R.

Η Suzuki Motor USA παρουσίασε τα νέα χρώματα του GSX-8R για την εγχώρια αγορά της ενόψει 2025 και σε αυτήν εμφανίζεται ένα ολοκαίνουργιο κίτρινο μοντέλο, με το χρώμα του να περιγράφεται ως Pearl Ignite Yellow.

Παράλληλα στις ΗΠΑ παρουσιάστηκε ως νέο και το κατάμαυρο GSX-8R (Metallic Mat Black No.2), το οποίο ωστόσο είναι ήδη διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές το 2024, μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Η τρίτη επιλογή είναι η γνωστή μας μπλε (Metallic Triton Blue), η οποία συνοδεύει το μοντέλο από την πρώτη του εμφάνιση.

GSX800FRQM4 QZY front rear

Στην ουσία δηλαδή η αμερικανική γκάμα του GSX-8R για το 2025 απαρτίζεται από τρία χρώματα, με το μπλε και το μαύρο ως γνωρίζουμε καλά στη χώρα μας και το νέο κίτρινο να παίρνει τη θέση του ασημί που έχουμε στη φετινή γκάμα.

Προς το παρόν δεν είναι βέβαιο αν αυτή η χρωματική παλέτα θα αφορά και τα ευρωπαϊκά GSX-8R του 2025, καθώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να έχουμε άλλα χρώματα στην Ιαπωνία, άλλα στην Ευρώπη και άλλα στις ΗΠΑ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη, το αργότερο ως τον Νοέμβρη και την EICMA για να επιβεβαιώσουμε τις επιλογές που θα έχουν τα ευρωπαϊκά GSX-8R.

GSX800FRQM4 QZY left

Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι πως η μοτοσυκλέτα συνεχίζει ως είχε στο τεχνικό της κομμάτι.

Δείτε τη στην αμερικανική ιστοσελίδα της Suzuki: suzukicycles.com/street/2025/gsx-8r

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon