.
Κατηγορία Italjet
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 15:59

Italjet 700 Twin - Αυτές είναι οι τιμές του νέου «τρελού» δικύλινδρου scooter!

Οι πληροφορίες μας έρχονται σε... επεισόδια – Σήμερα, το 3ο εξ αυτών, με την τιμή των δύο εκδόσεων.

Όσο περιμένουμε την πλήρη αποκάλυψη των Italjet 700 Twin, στην «βασική» αλλά και την «περιορισμένης παραγωγής» έκδοση, η εταιρεία μας τροφοδοτεί με πληροφορίες «με το σταγονόμετρο», προφανώς για να οικοδομήσει την αναμονή γύρω από τα νέα της προϊόντα – γνωστή τακτική της εποχής. Και, ενώ έχουμε ήδη μάθει τα βασικά και σχεδόν έχουμε δει και το μοντέλο, στην τελική του μορφή, έρχονται νέες πληροφορίες – η τιμή των εκδόσεων, πόσα κομμάτια θα έχει η περιορισμένη εξ αυτών, αλλά και νέες τεχνικές λεπτομέρειες.

Το λοιπόν: Πρώτη, θα διατεθεί η Limited Edition με μόλις 700 κομμάτια παραγωγής για όλο τον κόσμο και την τιμή, στα 14.900 ευρώ. Μετά από αυτή, θα διατεθεί η «απλή» έκδοση παραγωγής, με την τιμή της στα 12.900 ευρώ.

H Italjet δηλώνει ότι το μοντέλο θα έχει τελική ταχύτητα που θα φτάνει τα 190 χλμ/ώρα, ενώ το βάρος του 700 Twin ανακοινώνεται στα 190 κιλά, πλήρες υγρών. Επιβεβαιώνεται, ότι τα μοντέλα θα έχουν χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου μοτοσυκλέτας, ενώ φυσικά ο κινητήρας θα είναι υγρόψυκτος, στα 692 κυβικά επακριβώς και με τελική μετάδοση με αλυσίδα.

Στα περιφερειακά, θα χρησιμοποιούνται δύο δίσκοι 270 χιλιοστών στον εμπρός τροχό και ένας δίσκος 230 χιλιοστών στον πίσω, για φρενάρισμα, με την ύπαρξη και ABS. Οι τροχοί θα είναι 15 ιντσών εμπρός και πίσω. Η ανάρτηση εμπρός θα προέρχεται από την Marzocchi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 16:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon