.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 11:11

Gaokin Hawk 1000 – Είναι αυτό το νέο μεγάλο Brixton Adventure;

Οι Κινέζοι... δεν αστειεύονται ούτε ελάχιστα, πλέον, με τις μοτοσυκλέτες που προσφέρουν.

Στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκε, πριν σχεδόν ένα 24ωρο, είδηση για μία νέα μεγάλη Adventure μοτοσυκλέτα στα 1.000 κυβικά, από την Gaokin – την μάρκα που βρίσκεται πίσω και από τα Brixton. Μιλάμε για την Hawk 1000, η οποία έχει αρκετό ενδιαφέρον –πάμε να την δούμε πιο αναλυτικά.

Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε αυτή την φάση, μιλάμε για μία μοτοσυκλέτα που συμβαδίζει με τις σημερινές τάσεις στην κατηγορία της – τουλάχιστον σε επίπεδο αντιληπτού όγκου και διάκοσμου, καθώς στην λεπτομέρεια μπορεί να πει κανείς ότι είναι και λίγα χρόνια πιο πίσω από το σήμερα. O κινητήρας είναι δικύλινδρος V παρακαλώ, με απόδοση που ανακοινώνεται στους 89,8 ίππους και ροπή στα 9,7 kgm, στις 7.750 και 5.000 στροφές αντίστοιχα.

Συζήτηση ανοίγει από τον εξοπλισμό και τα ηλεκτρονικά του μοντέλου, καθώς φέρει αισθητήρα IMU 6 αξόνων της Bosch, πλήρως ηλεκτρονικό γκάζι, Cornering ABS, Traction Control, 4 χαρτογραφήσεις ισχύος και Traction Control, ενώ... εννοείται ότι μιλάμε για χρήση μεγάλης TFT οθόνης με συνδεσιμότητα με smartphone και απεικόνιση πλοήγησης. Μαζί με θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Προς το παρόν περισσότερες επιμέρους λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτονται, ωστόσο γίνεται λόγος για επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στις 30 Αυγούστου. Για να δούμε... και ελπίζουμε να μάθουμε και κάτι περισσότερο, σχετικά με το αν, πότε αλλά και υπό ποιο σήμα, μπορεί να φτάσει το μοντέλο και στην χώρα μας. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 11:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon