.
Κατηγορία Lambretta
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 13:01

Lambretta G350 – Το μεγαλύτερο σε κυβικά neo-ρετρό scooter

Βασισμένα φυσικά στο αυθεντικό ιταλικό ομώνυμο scooter, πλέον και με τον μεγαλύτερο κινητήρα της γκάμας.

Η Lambretta, που έχει έρθει ξανά στην ζωή ως μάρκα και μάλιστα διατηρώντας την αυθεντική μορφή της, επεκτείνεται στα κυβικά παρουσιάζοντας την σειρά με τον μεγαλύτερο κινητήρα στην νεορετρό κατηγορία. Μιλάμε για τα μοντέλα G350 που βλέπουμε εδώ.

Ο κινητήρας φτάνει πλέον τα 330 κυβικά, με απόδοση 26 ίππων/7.500 στροφές και ροπή που φτάνει τα 2,6 kgm στις 6.250 σ.α.λ., ενώ είναι υγρόψυκτος. Η μετάδοση φυσικά είναι αυτόματη τύπου CVT. Το μοντέλο ακολουθεί την φιλοσοφία του ατσάλινου μονοκόκ πλαισίου, με εναλλάξιμα πλαϊνά πάνελ που προσφέρουν και δυνατότητες customizing στους ιδιοκτήτες. Η εμπρός ανάρτηση είναι, χαρακτηριστικά, τύπου διπλού υστερούντα βραχίονα, με δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση, όπως και διπλό αμορτισέρ πίσω.

Η Lambretta αναδεικνύει ιδιαίτερα την τεχνολογία φωτισμού της σειράς G350, με Full LED προβολέα με αποτελεσματική απόδοση τόσο την νύχτα, όσο και την ημέρα για την μέγιστη ασφάλεια. LED είναι και τα υπόλοιπα φωτιστικά σώματα του μοντέλου, ενώ η σύγχρονη τεχνολογία κάνει την εμφάνιση της στην TFT οθόνη που χρησιμοποιείται στα όργανα, όπως και της παροχής ρεύματος USB στο εμπρός ντουλαπάκι.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο αναμένονται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 – Νέα, ηλεκτρική, Lambretta Elettra
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon