.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 11:07

R.I.P. - Παναγιώτης Αρχοντίτσης - 1969 - 2015

 

Καλό ταξίδι ''Άρχοντα''

 

Το ταξίδι του Παναγιώτη Αρχοντίτση κόντρα στην επάρατη νόσο, έφτασε στο τέλος του σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος, σύζυγο, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και γνωστούς. Ο Παναγιώτης, ο ''Άρχοντας'', όπως τον φώναζαν χαϊδευτικά οι συνάδελφοι, ήταν από τους ανθρώπους της μοτοσυκλέτας που άφησαν δυνατά το στίγμα τους στο χώρο αυτό.
Υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας ως μέλος της συντακτικής ομάδας του Μότο Τρίτη και Motorrad, αργότερα των περιοδικών 2 ΤΡΟΧΟΙ και 0-300, ως Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού αυτοκινήτου Power Tecniques έως πρόσφατα, αλλά και ως ιδιοκτήτης του used-moto.gr - ενδιάμεσα, ήταν και εκπαιδευτής των California Superbike School. Ο Παναγιώτης πέρασε από αρκετά μέτωπα της δημοσιογραφίας και έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα δύο τελευταία χρόνια.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 15 Απριλίου στο δημοτικό κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, στην λεωφόρο Τατοϊου, στις 15:00.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα και στην οικογένεια του.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 12:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ride It - Adventure Training Level 1 EBR - Έκλεισε η Erik Buell Racing »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon