.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 08:58

V –Strom Hellas Club – Κιβωτός του κόσμου

 

Διαθέτει τα χρήματα από το ημερολόγιο

 

 

Το VSTROM HELLAS CLUB για μια ακόμη χρονιά, θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση του ημερολογίου της λέσχης για το 2015, στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στην μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεΐκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Ιδρύθηκε το 1998 από έναν νεαρό ιερέα, τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.
Η διάθεση πώλησης των ημερολογίων έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 17/12/2014 και τo κόστος τους ανέρχεται στην συμβολική τιμή των 5€.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Vstrom Hellas Club
6980041350
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « R.I.P. Michal Hernik – Σκοτώθηκε στο Rally Dakar AJP Test Ride Event! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon