.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 12:49

16o Φωτογραφικό Rally Hellas Transalp Club – Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες και μέρος

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος το 16ο Φωτογραφικό Ράλλι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 4-6/10/2024. (δελτίο τύπου)

Βάση μας θα είναι το Νεοχώρι και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο «Ναϊάδες». Στο 2ήμερο αυτό οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να απολαύσουν τα πανέμορφα τοπία της περιοχής, να διασκεδάσουν με τη συμμετοχή τους, να μάθουν την Ιστορία της περιοχής αλλά και να βοηθήσουν έμπρακτα τη δράση ACT FOR KARDITSA αφού τη βραδιά βράβευσης θα μαζευτούν χρήματα για το σκοπό αυτό.

Το Φωτογραφικό Ράλλι είναι μια εκδήλωση του Συλλόγου μας κατά την οποία οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες 2-6 μηχανών, καλούνται να φωτογραφηθούν σε σημεία ενδιαφέροντος, να λύσουν γρίφους, να τραβήξουν αστείες ή «περίεργες» φωτογραφίες και βίντεο που προσφέρουν γέλιο και «δένουν» την παρέα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ευελπιστούμε να σας δούμε σε κάποιο από τα επόμενα ΦΡ του Συλλόγου μας.

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ !!!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 12:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 3ο ADVENTURE MEETING 2024 - Οι εταιρίες που συμμετέχουν
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon