.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 14:43

H VMoto παρουσίασε μπαταρίες «υπερταχείας φόρτισης» για ηλεκτρικά δίκυκλα

Υπόσχεται μείωση του χρόνου φόρτισης παραπάνω από 5 φορές, σε σχέση με τις υπάρχουσες μπαταρίες της μάρκας!

Στην πίστα του Misano, η VMoto, παρουσία και του πρεσβευτή της και παλαίμαχου αγωνιζόμενου Jorge Lorenzo, παρουσίασε μία νέα μπαταρία για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της, με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τις υπάρχουσες. Η μεγαλύτερη διαφορά τους, ο χρόνος επαναφόρτισης που απαιτείται, από «άδεια» μέχρι το 80% της. Οι μπαταρίες νέας τεχνολογίας υπόσχονται φόρτιση έως και το 80% σε 30 λεπτά μόλις – 5 φορές πιο γρήγορα και παραπάνω, από την παλιά τεχνολογία που απαιτούσε 160 λεπτά.

Επιπλέον, οι νέες μπαταρίες, χωρητικότητας 30 και 45 Ah και αμφότερες στα 75 Volt, ανακοινώνονται μικρότερες και ελαφρύτερες από αυτές που αντικαθιστούν, ενώ αναμένεται να δούμε την μορφή μαζικής παραγωγής τους, στην EICMA 2024.

O Graziano Milone της VMoto δήλωσε για το γεγονός: «Με την νέα μπαταρία, η VMoto στοχεύει στο να προσφέρει μία νέα ευκαιρία στους πελάτες με ένα σύστημα ταχείας φόρτισης, που ολοκληρώνει τα προϊόντα μας στην γκάμα. Δεν θέλουμε να ισχυριστούμε ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι καλύτερα από τα άλλα, αλλά να υπογραμμίσουμε ότι τα προϊόντα της VMoto είναι έτοιμα και ώριμα για την αστική κινητικότητα. Στο κομμάτι της οδηγικής ευχαρίστησης και απόδοσης, είναι ήδη στο επίπεδο των παραδοσιακών προϊόντων. Οι πελάτες θα έχουν μία στιβαρή εναλλακτική για τις ανάγκες τους και στο επίπεδο της ταχείας φόρτισης, έχοντας την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο τύπους μπαταριών».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 14:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon