.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 20:44

Aprilia RS 457 Trophy - Δοκιμαστική πρεμιέρα εντός του 2024

Το Aprilia RS 457 Trophy θα κάνει το ντεμπούτο του πιλοτικά με δύο αγώνες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Αυτοί οι δύο πρώτοι αγώνες αποτελούν μια προεπισκόπηση του Aprilia RS 457 Trophy 2025, το οποίο θα έχει πολύ ευρύτερο ημερολόγιο. Το εν λόγω Πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την Eventi 2 Ruote, έχει ως στόχο να εισαγάγει νεαρούς αναβάτες στην πίστα με συνδυάζοντας τα στοιχεία της οδηγικής ευχαρίστησης και της εντός πίστας διασκέδασης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το κόστος. Ο πρώτος από τους δυο αγώνες του 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Κρεμόνα και στις 6 Οκτωβρίου στο Misano, παράλληλα με το Πρωτάθλημα Ταχύτητας Ιταλίας.

457t2.jpg

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως το Aprilia RS 457 αποκαλύφθηκε στην EICMA 2023 και ταυτόχρονα μαζί του αποκαλύφθηκε και το αγωνιστικό Trophy Kit, το οποίο θα επιτρέψει στο RS 457 να μετατραπεί σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Χάρη σε μια εξαιρετική βάση, το κιτ θα είναι προσβάσιμο σε όλους, επιτρέποντας στους νεαρούς αναβάτες να προσεγγίσουν τον κόσμο των αγώνων με τον ευκολότερο τρόπο και με το χαμηλότερο κόστος.

457t4.jpg

Το RS 457 Racing Trophy Kit ενισχύει τα χαρακτηριστικά της στάνταρ μοτοσυκλέτας με την προσθήκη βασικών εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας αγωνιστικής ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου και ενός συστήματος εξάτμισης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SC Project, συνεργάτη της Aprilia Racing στο MotoGP. Το κιτ περιέχει ακόμα ένα αγωνιστικό φίλτρο αέρα από την Sprint Filter, ένα πολυεστερικό κουστούμι, καθώς και αγωνιστικούς διακόπτες και κουμπιά της Jet Prime.

457t3.jpg

Περί Aprilia RS 457

Η Aprilia RS457 παρουσιάστηκε στα πλαίσια της EICMA 2023 και αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της εταιρείας του Noale, με την οποία μάλιστα συστηνόμαστε και με τον νέο δικύλινδρο εν σειρά, κινητήρα των 457 κ.εκ. με 47 ίππους ισχύος.  Διαβάστε περισσότερα για το Aprilia RS457 στα άρθρα μας εδώ και εδώ, αλλά και ένα επί χάρτου συγκριτικό με τους άμεσους ανταγωνιστές του, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon