.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 14:30

Aprilia Tuareg - Η Βασίλισσα της Αφρικής [Βίντεο]

Η Aprilia παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ με το νικηφόρο ντεμπούτο της Tuareg 660 στα αφρικανικά ράλι και το Africa Eco Race 2024.

[Δελτίο Τύπου]

Τον περασμένο Ιανουάριο η Aprilia Tuareg έγραψε μια από τις πιο μυθικές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της στους μεγάλους αγώνες ράλι της Αφρικής: στο ντεμπούτο της στην έρημο η δικύλινδρη Ιταλίδα με τον Jacopo Cerutti στη σέλα της κυριάρχησε στο Africa Eco Race 2024. Μια μοναδική προσπάθεια με τον Jacopo και την Tuareg του μονίμως στην πρώτη θέση για τα παραπάνω από 6,000 km της θρυλικής αγωνιστικής διαδρομής που οδηγεί από την Ευρώπη στο Ντακάρ της Σενεγάλης, διασχίζοντας το Μαρόκο και τη Μαυριτανία.

01

Το ιστορικό αυτό κατόρθωμα αποτυπώθηκε σε ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Piaggio Studios σε συνεργασία με την Punctum Image: το Aprilia Tuareg Queen of Africa προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 8 Ιουνίου στο πάρτι Aprilia All Stars και τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους στην ιστοσελίδα Aprilia.com και στο επίσημο κανάλι της Aprilia στο YouTube.

Το βίντεο συμπυκνώνει σε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά ένα σύμπαν συναισθημάτων μέσω πανέμορφων εικόνων από τον αγώνα και τα λόγια των πρωταγωνιστών. Οι αναβάτες, Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, καθώς και οι αδελφοί Vittoriano και Gianfranco Guareschi της GCorse, το εκτελεστικό μπράτσο της Aprilia Racing στο αγωνιστικό πεδίο.

02

Σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον ο φακός της κάμερας ακολουθεί τους πρωταγωνιστές για δύο εβδομάδες, από τις προετοιμασίες την παραμονή του αγώνα ως τους πανηγυρισμούς στις όχθες της θρυλικής Ροζ Λίμνης του Ντακάρ. Το ντοκιμαντέρ εξερευνά σε 360 μοίρες τις αισθήσεις, τις προσδοκίες, τις δυσκολίες και τους φόβους της ομάδας και των αναβατών στη διάρκεια ενός αγώνα που είναι τόσο συναρπαστικός όσο και απρόβλεπτος.

Το βίντεο ανατρέχει στις νίκες των πρώτων δύο ημερών, οι οποίες επέτρεψαν στον Cerutti να χτίσει ένα πλεονέκτημα και να το διαχειριστεί απέναντι σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό, όπως οι Botturi και Tarres με τις Yamaha τους.

05 Cerutti

Πολύ έντονα είναι τα συναισθήματα και για τον Francesco Montanari, τον απόλυτο rookie που κατάφερε να τερματίσει στο Ντακάρ με δύο βάθρα σε ειδικές διαδρομές, μόνιμη παρουσία στα ψηλά της κατάταξης και έναν σπουδαίο τερματισμό στην όγδοη θέση του αγώνα.

Οι όμορφες εικόντες που απαθανατίστηκαν στις 12 ημέρες του αφρικανικού αγώνα δείχνουν επίσης τον μεγάλο σεβασμό μεταξύ αντιπάλων και την ισχυρή αίσθηση κοινότητας που ενώνει τους συμμετέχοντες στο ράλι αυτό.

Δείτε το ντοκιμαντέρ Aprilia Tuareg Queen of Africa στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon