.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 10:40

Scrambler Ducati Days of Joy 2024 - Δοκιμασίες σε υψόμετρο 4,805 μέτρων

Η Ducati καλεί τους φίλους των Scrambler μοντέλων της σε μια σειρά τριών προκλήσεων στην Ιταλία.

Φέτος η Ducati γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του σύγχρονου Scrambler, το οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί στο WDW 2014 και έκτοτε έχει κερδίσει τις καρδιές πάνω από 110,000 μοτοσυκλετιστών σε όλον τον κόσμο. Για τον λόγο αυτόν η ιταλική εταιρεία διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις Days of Joy 2024 με κεντρικό θέμα “Elevation”, δηλαδή Ανύψωση. Πρόκειται για μια πρόκληση προς μοτοσυκλετιστές να οδηγήσουν τα Scramblers τους σε υψόμετρο 4,805 μέτρων, όσο είναι το ύψος του Monte Bianco, η ψηλότερη κορυφή της Ιταλίας.

Οι τρεις αυτές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου στο Misano (στα πλαίσια του WDW 2024), 21 Σεπτεμβρίου στη Ρώμη και 19 Οκτωβρίου στην Cinque Terre. Εκεί οι συμμετέχοντες καλούνται να πετύχουν το υψηλότερο αθροιστικό υψόμετρο και να κερδίσουν μια θέση στην ιστορία του θεσμού Days of Joy.

SCRAMBLER DAYOFJOY 2024 1 UC649057 High

Σε κάθε μια από τις τρεις εκδηλώσεις η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν θα είναι προκαθορισμένη και η διαφορά μεταξύ του ψηλότερου και του χαμηλότερου σημείου της θα είναι 4,805 μέτρα. Όσοι καταφέρουν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον μια από τις τρεις διαδρομές θα ενταχθούν επίσημα στο "Hall of Joy" όπου το επίτευγμά τους θα απαθανατιστεί. Όσοι δε καταφέρουν να ολοκληρώσουν και τις τρεις δοκιμασίες θα τιμηθούν με το Χρυσό Μετάλλιο του Days of Joy 2024 και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο από τη Ducati - το οποίο πάντως δεν περιγράφεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Στις εκδηλώσεις Days of Joy θα στηθούν "κατασκηνώσεις βάσης" για να συγκεντρώνονται και να χαλαρώνουν οι συμμετέχοντες, με πολλά δρώμενα και όλα τα φετινά μοντέλα Ducati Scrambler.

SCRAMBLER DAYOFJOY 2024 3 UC649054 High

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε μια εκδήλωση είναι μόλις 20 και θα έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν τη διαδρομή είτε με ένα Scrambler της διοργάνωσης, με κόστος συμμετοχής €450, ή εναλλακτικά να το κάνουν με το δικό τους Scrambler με ελαφρώς μικρότερο κόστος €350.

Σε κάθε περίπτωση, για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην ειδική ιστοσελίδα στο Scramblerducati.com ή στείλτε μέιλ στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon