.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 13:31

Eleveit Stratos WP – Νέο μποτάκι με καινοτόμα κατασκευή

Η Eleveit παρουσιάζει το νέο Stratos WP με σόλα Extreme Light και καινοτομεί την έννοια των τεχνικών υποδημάτων μοτοσυκλέτας.

Η ιταλική μάρκα Eleveit, διεθνώς αναγνωρισμένη ως κορυφαίος κατασκευαστής υποδημάτων μοτοσυκλετών, ξεχώριζε πάντα για τα υψηλά τεχνικά και ποιοτικά της πρότυπα, καθώς και για τον αδιαμφισβήτητο σχεδιασμό της που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα.

Για τη σεζόν 2024, η Eleveit παρουσιάζει το νέο Stratos WP, το τεχνικό παπούτσι μοτοσικλέτας που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνει στο έπακρο τα ταξίδια με μοτοσικλέτα και, γιατί όχι, να απολαμβάνει βόλτες, ελαφριές πεζοπορίες ή περιπάτους στην πόλη, όταν η οδήγηση σταματάει.

Η στιβαρότητα, οι τεχνολογίες και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται εμπνέονται από την ολοένα και πιο δημοφιλή τάση ενσωμάτωσης τεχνικών ενδυμάτων και αξεσουάρ από τον κόσμο των υπαίθριων σπορ στο αστικό περιβάλλον. Έτσι, η εξαιρετικά ελαφριά σόλα και τα φωτεινά χρώματα, εκτός από την unisex ουσία της εμφάνισης, καθιστούν το νέο Stratos WP της Eleveit μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν τεχνικά υποδήματα με εξαιρετική απόδοση, τόσο κατά την οδήγηση ή σε αστική χρήση όσο και για δραστηριότητες αναψυχής χωρίς μοτοσυκλέτα.

Κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες, το νέο Stratos WP είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά. Αυτά περιλαμβάνουν την αδιάβροχη και αναπνεύσιμη μεμβράνη E-Dry, ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει το παπούτσι από το νερό και τη δυνατή βροχή, και τη μεμβράνη Ripstop, ένα χοντρό νάιλον ύφασμα με τεχνική ενίσχυσης που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στο σκίσιμο. Αυτό το ύφασμα χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική ύφανσης που συνυφαίνει τα νήματα ενίσχυσης σε τακτά χρονικά διαστήματα σε σταυρωτό σχέδιο.

Χάρη σε αυτή την τεχνική, δημιουργούνται μικρές ζώνες συγκράτησης για να δώσουν στο παπούτσι μεγαλύτερη αντοχή από τα παραδοσιακά υφάσματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα ισχυρό και ελαφρύ υλικό που μπορεί να αντέξει την καθημερινή φθορά ενώ προσφέρει εξαιρετική προστασία από τα στοιχεία.

Το νέο Stratos WP ενσωματώνει επίσης λαστιχένιες μεμβράνες, επίσης εξαιρετικά ανθεκτικές, για να προστατεύει το τμήμα που έρχεται σε επαφή με το μοχλό ταχυτήτων και το εξωτερικό της μπότας. Αυτά τα ένθετα όχι μόνο αυξάνουν την ανθεκτικότητα της μπότας, αλλά παρέχουν επίσης μεγαλύτερο κράτημα και έλεγχο κατά την οδήγηση. Η απόφαση να τοποθετηθούν στρατηγικά αυτές οι ενισχύσεις στις περιοχές που υπόκεινται σε υψηλότερη τριβή και επαφή διασφαλίζει ότι το Stratos WP διατηρεί τη βέλτιστη απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου, προσφέροντας στον αναβάτη έναν ιδανικό συνδυασμό προστασίας, άνεσης και λειτουργικότητας.

Η Eleveit δεν έχει επικεντρωθεί μόνο στην ασφάλεια και την αντοχή, αλλά έχει επενδύσει και στις πιο προηγμένες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει άνεση και ανθεκτικότητα και στη χρήση στυλιστικών λεπτομερειών που δίνουν προσωπικότητα και χαρακτήρα στο νέο της Stratos WP. Η νέα δίχρωμη σόλα Extreme Light είναι στην πραγματικότητα ένα σαφές παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με μια αδιαμφισβήτητη πινελιά στυλ στη μάρκα Eleveit.

Η Extreme Light σόλα από την Eleveit

Η καινοτόμος σόλα Extreme Light, κατασκευασμένη από υλικά τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει πρωτοφανή ελαφρότητα, μειώνοντας την κούραση των ποδιών κατά την οδήγηση και την καθημερινή χρήση.

Η δομή της έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται εξαιρετικό κράτημα σε διάφορες επιφάνειες χάρη σε ένα ελαστικό πέλμα με έντονη χάραξη, το οποίο βελτιώνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του αναβάτη τόσο κατά την οδήγηση όσο και κατά το περπάτημα και περιορίζει το βάρος του κάθε υποδήματος σε μόνο 510 γραμμάρια (σε μέγεθος 43).

Επιπλέον, η σόλα Extreme Light είναι εξοπλισμένη με ενδιάμεση σόλα EVA κατασκευασμένη από ελαφρύ και εύκαμπτο υλικό που διαθέτει τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών ικανή να μειώνει τους κραδασμούς και τις κρούσεις, να μειώνει την κόπωση των ποδιών και να αυξάνει την άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση.

Η Stratos WP διαθέτει πιστοποίηση CE και αυτή τη στιγμή διατίθεται στα καλύτερα καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ μοτοσυκλετών σε δύο χρωματικές παραλλαγές, Μαύρο ή Μαύρο/Κόκκινο στην ενδεικτική τιμή των 179,90 €, σε μεγέθη από 36 έως 48.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα υποδήματα μοτοσικλέτας που διατίθενται στην αγορά και να ζήσετε κάθε βόλτα με στυλ και ασφάλεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 13:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eleveit S Miura Evo Air - Νέες αγωνιστικές μπότες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon