.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 08:04

Eneos GP4T Ultra Street 5W-40

Πλήρως συνθετικό λάδι κινητήρα για Γερμανίδες και Ιταλίδες με... απαιτήσεις.

Το GP4T Ultra Street με ιξώδες 5W-40, είναι ένα ξαιρετικά υψηλών επιδόσεων, πλήρως συνθετικό λάδι κινητήρα μοτοσυκλετών σχεδιασμένο ειδικά για υψηλότερες επιδόσεις σε τετράχρονους κινητήρες σε μοτοσυκλέτες της BMW αλλά και της Piaggio, που λειτουργούν σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες και θερμοκρασίες.

Παρέχει κορυφαίες επιδόσεις όσον αφορά την αίσθηση αλλαγής ταχύτητας, την επιτάχυνση, την αίσθηση ροπής και την απόκριση του γκαζιού. Η πλήρως συνθετική τεχνολογία ENEOS προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση και απόλυτη ισχύ με το άγγιγμα του γκαζιού. Η ENEOS έχει επιλέξει προσεκτικά καινοτόμες συνθέσεις για ευρωπαϊκούς κινητήρες μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης, για να επιτυγχάνει τη μέγιστη ισχύ και ροπή κινητήρα με ταυτόχρονα μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου και ασυμβίβαστη προστασία και μακροζωία του κινητήρα.

Προδιαγραφές και Εγκρίσεις: API SL, JASO MA2, JASO T903
Συσκευασίες: 1L, 4L, 60L

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
https://www.patman.gr
Δημητρός 15, Ακαδημία Πλάτωνος
Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 5141807, 5157906
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon