.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 16:23

Piaggio Medley 125-150: Νέα προσφορά μείωσης τιμής

ΤΩΡΑ, ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ 125 KAI 150 ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 300€ (δελτίο τύπου)

Το αδιαμφισβήτητο Piaggio Medley, που άνοιξε μία νέα κατηγορία στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά των ελαφριών σκούτερ με εκείνα των GT σκούτερ, έρχεται με μία ακόμα πιο δυνατή προσφορά και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις!

Το Piaggio Medley συνδυάζει αριστοτεχνικά την ευελιξία ενός ελαφριού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή και δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού: Start&Stop, Full LED προβολέας και DRL, πολύ-λειτουργικός LCD ψηφιακός πίνακας οργάνων, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth και απίστευτα μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνηjet.

Το PiaggioMedley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggioi-get, στους κυβισμούς 125 και 150 cc: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,4kW αντίστοιχα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, σε νέες τιμές προσφοράς από 3.290€, με όφελος έως300€. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της σειράς PiaggioMedley σε ένα σημείο πώλησης Piaggio ή στην ιστοσελίδα Piaggio

https://www.piaggio.com/gr_EL/models/medley

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 16:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sherco - Ανανεωμένος τιμοκατάλογος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon