.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 13:20

KTM - Ανανεωμένος τιμοκατάλογος με τα Off-Road 2025

Καθώς ξεκινά σταδιακά η διάθεση της νέας γκάμας enduro και motocross μοντέλων της ΚΤΜ, ανακοινώθηκε ο σχετικός πίνακας λιανικών τιμών.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΚΤΜ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τον νέο τιμοκατάλογο λιανικής των μοτοσυκλετών της Αυστριακής εταιρείας στον οποίο έχουν ενσωματωθεί οι τιμές της νέας χωμάτινης γκάμας για το 2025.

Οι νέες motocross και enduro έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στο δίκτυο της εταιρείας, αν και η πλειοψηφία αναμένονται μετά το Καλοκαίρι.

Το ασφάλτινο και adventure κομμάτι του τιμοκαταλόγου δεν έχει διαφορές από όσα γνωρίσαμε στην τελευταία ενημέρωση προ μερικών μηνών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν προστεθεί τρεις νέες προσφορές (Street Deals) που αφορούν ισάριθμα μοντέλα 2023: τα 125 Duke, 390 Duke και RC 390 που προσφέρονται με όφελος μερικών εκατοντάδων ευρώ συγκριτικά με τα ανάλογα μοντέλα 2024.

Δείτε αναλυτικά τον νέο τιμοκατάλογο μοτοσυκλετών ΚΤΜ, ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2024, στη γνωστή γωνιά της ιστοσελίδας μας: bikeit.gr/times-ktm

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon