.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 14:53

H Ducati θα συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα MXGP 2024

Με μια wildcard συμμετοχή του Alessandro Lupino και της Desmo450 MX η Ducati θα δώσει το παρόν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς του Παγκοσμίου Motocross στην Ισπανία.

H Ducati Desmo450 MX θα έχει μιαν ακόμη ευκαιρία να αντιπαρατεθεί ευθέως με τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμο, με μια δεύτερη wildcard συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross - MXGP. Στον 20ό και τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην Cózar της Ισπανίας, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, η ιταλική εταιρεία θα τρέξει τη νέα της ΜΧ μοτοσυκλέτα με τον Alessandro Lupino.

Πριν περίπου έναν μήνα, το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου, η πρώτη wildcard συμμετοχή της Ducati έγινε στο Ολλανδικό GP της Arnhem με τον Antonio Cairoli, ο οποίος της χάρισε τους πρώτους της 10 βαθμούς στο MXGP. Τώρα η Ducati Factory MX Team με τον Lupino θα έχει μιαν ακόμη ευκαιρία να αξιολογηθεί κόντρα στους καλύτερους, καθώς ετοιμάζεται για πλήρη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2025.

Μετά το Ισπανικό GP η Ducati θα επικεντρώσει την προσοχή της στο Ιταλικό Πρωτάθλημα ΜΧ που τρέχει στις 12 και 13 Οκτωβρίου τον τελευταίο του αγώνα στην Pietramurata. Στην παρθενική της χρονιά στο ΜΧ η Ducati διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας Prestige MX1 με τον Lupino να οδηγεί τη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon