.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 14:48

Νυστέρι για τον Jeremy Martin, χάνει τη σεζόν του ΑΜΑ ΜΧ

Δεύτερη μεγάλη απώλεια για το Αμερικανικό πρωτάθλημα Motocross

Στις 24 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του 5ου αγώνα για το Αμερικανικό πρωτάθλημα ΑΜΑ Pro Motocross στο Muddy Creek, ο Jeremy Martin πήγαινε να διεκδικήσει πίσω την πρωτιά στο πρωτάθλημα που του είχε πάρει έναν αγώνα πιο πριν ο Aaron Plessinger.

Ο Martin ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας το πρώτο σκέλος του αγώνα, ωστόσο στην αρχή του δεύτερου ήρθε η καταστροφή, καθώς συγκρούστηκε στον αέρα με τον Justin Cooper και εγκατέλειψε με έντονους πόνους. Τότε αναρωτιόμασταν αν ο ένας εκ των δύο βασικών διεκδικητών του τίτλου στην ΜΧ2 θα ήταν σε θέση να επιστρέψει γρήγορα στο πρωτάθλημα.

j martin

Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι. Ο Jeremy Martin αποκόμισε ένα κάταγμα στον σπόνδυλο L1, εγχειρίστηκε και πλέον έχει μπροστά του περίπου δύο μήνες αποθεραπείας. Αυτά είναι τα κακά νέα, υπάρχουν όμως και καλά. Διότι ένας τέτοιος τραυματισμός στη σπονδυλική στήλη δε θέλει και πολύ να αφήσει κάποιον παράλυτο ή με σοβαρά κινητικά κουσούρια, οπότε από αυτήν την άποψη ο Martin ήταν ιδιαίτερα τυχερός.

Όπως δήλωσε ο νευροχειρούργος που τον παρακολουθεί, θα μπορέσει να περπατήσει σχεδόν αμέσως μόλις βγει από το νοσοκομείο και η αποκατάστασή του θα είναι πλήρης. Θα επιστρέψει δηλαδή κανονικά στη σέλα του CRF250 του, αλλά μάλλον αυτό θα γίνει στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού η δίμηνη αποχή του σημαίνει ουσιαστικά το τέλος της σεζόν αυτής που ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου.

Στο μεταξύ, η ΜΧ2 μετρούσε ήδη μια απώλεια, αυτή του αναβάτη της Husqvarna, Zach Osborne, που έχασε τον προηγούμενο αγώνα και η ημερομηνία επιστροφής του αναμένεται.

Κάπως έτσι ο Plessinger γίνεται φαβορί για την κατηγορία ΜΧ2, με βασικότερο ανταγωνιστή του πλέον τον αδελφό του Jeremy, Alex Martin και τον Justin Cooper.

Δείτε την άτυχη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης Martin-Cooper στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 14:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon