.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 17:02

Πολυτίμη Κυριακοπούλου - Συμμετέχει σε 4 διεθνείς αγώνες!

 

Το πρόγραμμα της για το 2018

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου βρίσκεται ήδη στο Μαρόκο για να συμμετάσχει στον πρώτο από τους τέσσερις διεθνείς αγώνες που έχει προγραμματίσει για φέτος.

Το Rally Tuareg είναι το πρώτο στην σειρά, και ξεκινάει στις 3 Μαρτίου με τερματισμό στις 10 Μαρτίου.

politimi kiriakopoulou 6

Οι επόμενοι αγώνες που θα ακολουθήσει το 2018 είναι:

• Hellas Rally Raid, στην Ολυμπία, στις 20 - 27 Μαΐου
• Rally Albania, στην Αλβανία, στις 9 - 16 Ιουνίου
• Serres Rally, στις Σέρρες, στις 25 - 31 Αυγούστου

politimi kiriakopoulou 2

Φέτος η Πολυτίμη Κυριακοπούλου συμμετέχει με μία Husqvarna FE 450 με τις ανάλογες βελτιώσεις για τους αγώνες Rally, και με υποστήριξη της KTM SEE, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο.

politimi kiriakopoulou 4

Όπως μας είπε πριν αναχωρήσει για τον πρώτο αγώνα, ''στόχος για φέτος επίσης είναι το Africa Eco Race, στις 31 Δεκεμβρίου 2018 με 24 Ιανουαρίου 2019. Είναι η παλιά διαδρομή του Dakar, με έναρξη στο Monaco, με την διαδρομή να ξεκινά ουσιαστικά στην αφρικανική ήπειρο, στο Nador, με συνέχεια στο Μαρόκο, Μαυριτανία - Σενεγάλη και τερματισμό στο Dakar. Γι' αυτό κάνω όλη αυτή την προσπάθεια φέτος να βρω χορηγίες, γιατί είναι μεγάλος αγώνας και δεν μπορώ να τον κάνω μόνη μου."

politimi kiriakopoulou 1

Να σημειώσουμε ότι για τον αγώνα Africa Eco Race, οι συμμετοχές λήγουν στις 31 Ιουνίου 2018. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 11.000euro και όλο το πακέτο με την υποστήριξη, φτάνει στα 20.000euro - με ιδιόκτητη μοτοσυκλέτα.

politimi kiriakopoulou 7

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου θα βάλει τα δυνατά της έως το καλοκαίρι ''χρησιμοποιώντας'' το Rally Tuareg ως προπόνηση για το Africa Eco Race, ενώ θα χρειαστεί άλλη μία φορά προπόνησης στην έρημο τουλάχιστον.

politimi kiriakopoulou 5

Την προσπάθεια για φέτος στηρίζουν οι KTM SEE, Serres Rally, Motorex - Moto Market, Enduro Greece, HP Harbilas, Motion N Style, DNA, Dani SunCare, Tyre Shop και το BIKEIT που ως χορηγός επικοινωνίας θα σας μεταφέρει κάθε νέο από τους αγώνες της Πολυτίμης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες: Θεόφιλος Βερνάρδος

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 19:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon