.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 15:01

Matthias Walkner & KTM μαζί μέχρι το 2020!

 

Ανανέωση συμβολαίου του Αυστριακού αναβάτη με τη Red Bull KTM Rally Factory Racing

 

Ο Matthias Walkner, ο πρώτος Αυστριακός αναβάτης που συμμετείχε στο Rally Dakar από τον μεγάλο Heinz Kinigadner, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Red Bull KTM Rally Factory Racing μέχρι και το 2020.

Αυστριακός αναβάτης, αυστριακός κατασκευαστής, αυστριακός και ο χορηγός. Τρία στα τρία και δύσκολα θα φανταζόμασταν την ΚΤΜ να χάνει έναν αναβάτη του επιπέδου του Walkner και για τα επόμενα πρωταθλήματα Rally, και φυσικά και για τα εμβληματικά Dakar.

Ο Pit Beirer, Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της KTM δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο Matthias έχει μεγάλες προοπτικές ως αναβάτης Rally Raid, ενώ η δεύτερη θέση που πέτυχε το 2017 στο Rally Dakar ήταν εκπληκτική. Είμαστε σίγουροι πως θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτόν στο μέλλον.”

Ο Walkner ξεκίνησε την καριέρα του ως δοκιμαστής για την ΚΤΜ το 2004, ενώ το 2012 είχε κερδίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο MX3. To 2014 κέρδισε τον πρώτο του αγώνα Rally... στην Ελλάδα, ενώ κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country Rallies το 2015.

Και το 2017, στην τρίτη του απόπειρα στο Dakar είχε τον πρώτο του τερματισμό -και τι τερματισμό!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 15:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon