.
Κατηγορία QJ Motors
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:01

QJMOTOR SQ 16 – Νέο μοντέλο scooter με μεγάλους τροχούς

Ένα νέο μοντέλο scooter που ντεμπουτάρει στην Ιταλία – για αρχή, με τιμή κάτω από 3.000 ευρώ και αρκετά γνώριμο, θα λέγαμε, στυλ.

Η QJMOTOR παρουσίασε ακόμα ένα μοντέλο scooter, αυτή την φορά φιλοσοφίας «μεγάλων τροχών», τουλάχιστον για την αγορά της Ιταλίας – το νέο SQ 16. Το νέο μοντέλο μπαίνει έτσι «σφήνα», στην πιο δημοφιλή κατηγορία scooter στην Ιταλία και βάζει στο στόχαστρο του, μοντέλα όπως τα Piaggio Medley και Honda SH.

Και δεν θα λέγαμε ψέμματα, αν ισχυριστούμε ότι το νέο QJMOTOR SQ 16 μοιάζει... ύποπτα, με ένα SH. Καλώς ή κακώς, αρκετές εταιρείες που μπαίνουν σε νέους τομείς δραστηριότητας, πρέπει να «πιαστούν» από κάπου, ώστε να εκκινήσουν την προσπάθεια τους και δεν είναι μόνο η QJMOTOR «ένοχη» για αυτό. Εντάξει, στις promo φωτογραφίες περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα... κάτω του μετρίου Photoshop, όμως ας όψεται για τώρα – ας εστιάσουμε στο μοντέλο περιμένοντας και την από κοντά επαφή μας με αυτό.

Το νέο QJMOTOR SQ 16 θα φέρει, όπως υπονοεί το όνομα του, τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, όπως και επίπεδο πάτωμα, με τα γνωστά μεταφορικά οφέλη. Ο κινητήρας του είναι 125 κυβικών, με απόδοση 14,7 ίππων και ροπή της τάξης του 1,2 Kgm, στις 8.750 και 8.250 σ.α.λ. αντίστοιχα. Το μοντέλο θα φέρει πλήρως LED φωτισμό, σύστημα ABS αλλά και Traction Control, ενδείξεις LCD και παροχή ρεύματος USB για τις καθημερινές ανάγκες, ενώ το ρεζερβουάρ του χωρά 7,8 λίτρα καυσίμου. Στον βασικό εξοπλισμό του θα υπάρχει και το Top Box, χωρητικότητας 31 λίτρων. Όχι και άσχημο deal, μιας και η τιμή του μοντέλου ανακοινώθηκε στα 2.690 ευρώ, στην Ιταλία! Περιμένουμε πληροφορίες και για την δική μας αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon