.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 17:26

Yamaha R/World – Η μυστήρια νέα σπορ μοτοσυκλέτα έρχεται στις 18 Μαΐου

Με ένα δεύτερο βίντεο teaser η Yamaha μας προετοιμάζει για την παρουσίαση του νέου της μοντέλου σε λίγες μέρες.

Μέχρι τώρα εικάζουμε πως πρόκειται για το R7, δηλαδή τη supersport μοτοσυκλέτα που βασίζεται στο ΜΤ-07 και τον δικύλινδρο CP2 κινητήρα του. Αυτό προέκυψε από την έντονη φημολογία που ακουγόταν διαρκώς το 2020 για ένα σπορ ΜΤ-07 που θα έφερνε αύρα οικογένειας YZF-R με ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον αναβάτη, τόσο οδηγικά, όσο και οικονομικά.

Λίγες μέρες μετά το πρώτο, το δεύτερο ορεκτικό που μας σέρβιρε η Yamaha σήμερα δεν μας κάνει ιδιαίτερα σοφότερους ως προς το κυρίως γεύμα, το οποίο θα σερβιριστεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαΐου 2021 και ώρα 16:00 Ελλάδας (15:00 CEST).

Αν πάντως δώσουμε λίγη αξία στα λιγοστά σημάδια που υπάρχουν στο νέο βίντεο, ατάκες όπως “R/World is within your reach”, δηλαδή (σε κάπως ελεύθερη μετάφραση) “ο R κόσμος είναι μέσα στις δυνατότητές σου”, μάλλον υποδεικνύουν μια μοτοσυκλέτα που απευθύνεται σε ευρύ πελατολόγιο.

Το ίδιο και ο νεαρόκοσμος που εμφανίζεται σε αυτό, ο οποίος μοιάζει περισσότερο με ένα παρεάκι που πήγε να διασκεδάσει σε ένα track day, παρά για μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές του χρονόμετρου με εξειδικευμένα πολεμικά εργαλεία.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά σε μερικές μέρες, με το αντικείμενο του βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon