.
Κατηγορία Norton
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 14:54

Norton – Έρχονται 6 νέα μοντέλα στα επόμενα 3 χρόνια

Επιθετική ανάπτυξη της πάλαι ποτέ ιστορικής βρετανικής μάρκας, υπόσχονται οι νέεοι ιδιοκτήτες της.

Με την απόκτηση της από την ινδική TVS, η Norton πέρασε σε μία άλλη φάση της ιστορίας της, μετά και από το σκάνδαλο Garner που λίγο έλειψε να την καταστρέψει. Από τότε, τα νέα χέρια που την κατέχουν δεν έχουν κρύψει σχέδια επέκτασης της γκάμας της μοτοσυκλέτας, πέρα από τα V4 και 961.

Ξανά, λοιπόν, κάνει την εμφάνιση της η είδηση περί επικείμενης παρουσίασης 6 νέων μοντέλων στα επόμενα 3 χρόνια και, μάλιστα, σχεδιασμένα από λευκό χαρτί. Η premium προσέγγιση στην κατασκευή θα παραμείνει, αν και τα νέα μοντέλα αναμένονται να στοιχίζουν σίγουρα λιγότερο, από τα κορυφαία V4. Περισσότερα για αυτές τις νέες μοτοσυκλέτες προς το παρόν δεν είναι γνωστά.

Αξίζει, κάπου εδώ, να αναφέρουμε ότι δηλώσεις για παρουσίαση των νέων μοντέλων από την Norton γίνονται τουλάχιστον από πέρσι – όταν και είχε δηλωθεί από τον CEO, Robert Hentschel, ότι τα νέα μοντέλα θα στοχεύουν στην εξασφάλιση κερδοφορίας. Χωρίς κάτι νεότερο από πέρσι μέχρι τώρα, περιμένουμε και πραγματικές, πλέον, εξελίξεις στην υπόθεση.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 14:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Norton – Δηλώσεις για το μέλλον της από τον CEO
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon