.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 14:48

CFMOTO 500SR VOOM – Κι άλλα τεχνικά στοιχεία στο φως

Το νέο μοντέλο supersport από την Κίνα που βασανίζει τα όνειρα όλων των αγορών του κόσμου εξακολουθεί να συντηρεί ακόμη τον θόρυβο γύρω από το όνομα του, μέχρι να μάθουμε αν θα το απολαύσουμε και εμείς ή όχι.

Πριν από κάποιες ημέρες, έγινε επίσημα η παρουσίαση του CFMOTO 500SR VOOM,  μιας μοτοσυκλέτας που ξύπνησε αναμνήσεις από τα 90s στις παγκόσμιες αγορές – αλλά η διαθεσιμότητα του μοντέλου μόνο για την αγορά της Κίνας προσγείωσε τα όνειρα μας... Προς το παρόν, σύμφωνα με πολλές πηγές, αφού στην σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη.

Πριν κάποια 24ωρα, κι άλλες εικόνες μαζί με περισσότερα χαρακτηριστικά του μοντέλου γνωστοποιήθηκαν. Θα σταθούμε άλλη μία φορά στην εκπληκτική εμφάνιση του εμπρός μέρους, που φέρνει το look «διπλού στρογγυλοφάναρου» σε μια άλλη εποχή, αλλά πλέον οι δύο κύκλοι δεν είναι φανάρια, αλλά εισαγωγές αέρα. Yes! Γύρω από τα κυκλικά ανοίγματα, βρίσκονται LED δακτύλιοι που θα παίξουν τον ρόλο φώτων ημέρας, ενώ το κύριο εμπρός φως βρίσκεται κάτω από τις εισαγωγές, ως μία LED παραλληλεπίπεδη μονάδα. Δείτε και την εικόνα και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η απόδοση του 4κύλινδρου εν σειρά κινητήρα του Voom, φτάνει τους 78 ονομαστικούς ίππους, με διάμετρο 63 χιλιοστών και διαδρομή 40 χιλιοστών. Ο κινητήρας θα φέρει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Το βάρος του μοντέλου ανακοινώνεται στα 194 κιλά, πλήρες υγρών, με την τελική ταχύτητα στα 210 χιλιόμετρα την ώρα. Τα μεγέθη των ελαστικών εμπρός και πίσω, θα είναι 120/70-17” και 160/60-17” αντίστοιχα.

To μοντέλο θα φέρει αναρτήσεις από την KYB και φρένα με «σήμα» CFMOTO, ενώ στα έγγραφα πιστοποίησης του μοντέλου εμφανίστηκαν δύο αποχρώσεις -  μία με γαλάζιο και μαύρο σε πρώτο πλάνο, η άλλη με λευκό, μαύρο και χρυσό. Το μεταξόνιο του μοντέλου ανακοινώθηκε επίσης, στα 1.395 χιλιοστά.

Για να δούμε... θα τα καταφέρουν οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες να εξασφαλίσουν το μοντέλο και για τις αγορές μας;  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 14:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO 675 SR – Πρώτη φωτογραφία και τεχνικά στοιχεία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon