.
Κατηγορία Can-Am
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 20:15

Can-Am - Άνοιξαν οι προπαραγγελίες των νέων Pulse και Origin, ποιές οι τιμές τους

Η Can-Am ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δύο νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της είναι πλέον διαθέσιμες για προπαραγγελία.

Όσο αφορά τα εν λόγω νέα ηλεκτρικά μοντέλα και την παρουσία τους στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμα στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και την Αυστρία. Εντωμεταξύ, εκτός από το άνοιγμα των προπαραγγελιών, η Can-Am γνωστοποίησε επίσης μερικές από τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων, κάτι που μέχρι τώρα ήταν άγνωστο.

Αμφότερες οι εκδόσεις, τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 8,9 kWh, η οποία σύμφωνα με την Can-Am μπορεί να παρέχει στο Pulse και στο Origin 160 και 145 χιλιόμετρα αυτονομίας, αντίστοιχα, εντός αστικού ιστού. Κοινός είναι και ο ηλεκτροκινητήρας των 35 kW (47 ίππων) - και με περιοριστή στα 11 kW (15 ίππους) - ικανός να φέρει το Pulse από τα 0 στα 100χλμ./ώρα εντός 3,8 δευτερολέπτων. Ως προς τον εξοπλισμό του Pulse, της αφάλτινης έκδοσης δηλαδή, συναντάμε επώνυμα περιφερειακά, όπως οι αναρτήσεις της KYB με 140 χιλιοστά διαδρομής. Παρόντα είναι φυσικά και τα προγράμματα οδήγησης με παρόντα τα Normal, Sport, ECO και Rain. Το Origin, το οποίο προορίζεται για χωμάτινα τερέν, διαθέτει χωμάτινα ελαστικά με μεγαλύτερο εμπρός τροχό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και αναρτήσεις και πάλι της KYB με διαδρομή 255 χλστ. μπροστά και δυνατότητα ρύθμισης στο πίσω αμορτισέρ της Sachs. Επίσης, στα προγράμματα οδήγησης προστίθενται άλλες δυο επιλογές, η Off Road και η OffRoad+, οι οποίες πιθανόν θα επιφέρουν μειωμένα επίπεδα παρέμβασης του traction control και του ABS.

canampreord2.jpg

Αναφερόμενος στα δύο νέα μοντέλα, ο José Boisjoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BRP, δήλωσε τα εξής: «Σήμερα, διεκδικούμε εκ νέου την κληρονομιά των δίτροχων μας φέρνοντας νέο ενθουσιασμό στη βιομηχανία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών… Πριν από 50 χρόνια, η Can-Am γιόρτασε πολλές νίκες με τις μοτοσυκλέτες της και επαναφέρουμε αυτή την γενεαλογία με έμφαση στη σύγχρονη ηλεκτρική ενέργεια, τη συνδεσιμότητα και τη συγκίνηση. Σκοπεύουμε να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης σε αυτόν τον χώρο με αληθινή καινοτομία που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει την εμπειρία οδήγησης για νέους αναβάτες και να παρουσιάσει τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σε όλους».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των δυο μοντέλων ξεκινούν ενδεικτικά στην Ιταλία τις 17.299 ευρώ για το Pulse και από τις 17.899 ευρώ για το Origin, έχοντας περιθώρια ανόδου με περισσότερες επιλογές εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Can-Am Origin/Pulse – Τον Αύγουστο θα έχουμε παρουσίαση;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon