.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 11:35

Zhang Xue – Πληροφορίες για τους δύο νέους κινεζικούς κινητήρες

Από την εταιρεία του πάλαι ποτέ επικεφαλής της Kove, έρχονται σύντομα δύο νέοι κινητήρες υψηλών επιδόσεων για μοτοσυκλέτες.

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που αναφερθήκαμε, στην νέα εταιρεία του πρώην γενικού διευθυντή της Kove, Zhang Xue – ο οποίος αποχώρησε από την Kove στις αρχές του έτους, δηλώνοντας διαφορές αξιών αλλά και διαφωνίες ως προς την εξέλιξη και την διαδικασία αποφάσεων στην Kove και λέγοντας, ότι η εταιρεία δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το δικό του όραμα. Τώρα, είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα νέα του «όπλα», καθώς την Παρασκευή 13 του μηνός – μεθαύριο, δηλαδή- περιμένουμε παρουσίαση της πρώτης μοτοσυκλέτας της Zhang Xue Motorcycles.

Ωστόσο, πριν από λίγες μόλις ώρες δημοσιεύθηκαν πληροφορίες για τους δύο νέους κινητήρες που περιμένουμε από την ZXM και τα στοιχεία ειδικά για τον έναν από αυτούς... εντυπωσιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για έναν 4κύλινδρο εν σειρά, με απόδοση 85 περίπου ίππων και κυβισμό πιθανότατα στο επίπεδο των 550 κυβικών. Εδώ βλέπουμε και έναν εσωτερικό (ως προς την Κίνα) ανταγωνισμό, για το CFMOTO 500SR VOOM που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό.

Όσον αφορά τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα, αν και δεν γίνεται περισσότερος λόγος επιμέρους χαρακτηριστικά, ανακοινώνεται μία ισχύς της τάξης των 150 ίππων από 800 κυβικά, μία σούπερ γενναιόδωρη τιμή για οποιονδήποτε πολυκύλινδρο κινητήρα. «Εσωτερικές» πληροφορίες μιλούν για επερχόμενο μεγάλο Adventure μοντέλο, στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος κινητήρας. Θα μάθουμε... 150 άλογα τρικύλινδρος; Μία κάποια σιελόρροια μας ήρθε...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 11:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon