.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 07:52

DJI Avinox - Από τα drones στα ηλεκτρικά ποδήλατα

Η DJI, εταιρεία γνωστή κυρίως για τα drones της, κάνει τα δικά της βήματα στο κόσμο των δύο τροχών. Με ένα κιτ για ηλεκτρικό ποδήλατο έστω.

Το εν λόγω σύστημα ονόματι Avinox, υπόσχεται συνεχόμενη μέγιστη ροπή της τάξης των περίπου 10 κιλών (105Νm), μέγιστη ισχύ λίγο παραπάνω από ίππο (850w) και με το βάρος να ξεκινά από τα 2,52 κιλά, συν τα 2,87 της μικρής μπαταρίας στα 2,87 κιλά ή της μεγάλης στα 3,74, με τις 600Wh και 800Wh να υπόσχονται αυτονομία της τάξης των 117 και 157 χιλιομέτρων, αντίστοιχα.

avinox2.jpg

Στο Avinox συναντάμε 4 οδηγικά προγράμματα, τα Auto, Eco, Tral και Turbo, με το τελευταίο να δίνει για 30'' 12 κιλά ροπής και 1000w ισχύος. Η πληροφορία για τα παραπάνω φτάνει στον αναβάτη μέσω μιας OLED οθόνης αφής 2'' ανθεκτικής σε σκόνη και νερό. Φυσικά δε λείπει και η σύνδεση με το smartphone που επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις και οδηγικά δεδομένα.

avinox3.jpg

Θα βρείτε το Avinox τοποθετήμενο στα ηλεκτρικά ποδήλατα της Amflow χωρίς να υπάρχουν επίσημα τιμολογιακά δεδομένα, αλλά με τις τιμές να εκτιμώνται μεταξύ 7 και 12 χλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon